RO 117 FRESH Nagyobb

RO 117 FRESH

Új

RO 117 FRESH

Bővebb leírás

186 000 Ft‎

Egyéb infó

RO 117 FRESH

Az RO 117 fresh prémium kategóriás vízszűrő, iskolák, óvodák, közösségek ideális ivóvíz-forrása!

A vételár tartalmazza:

beszerelést
kiszállás költségét
1+6 év garanciát*
Irodákba, iskolákba ajánlott, ahol nagy mennyiségű ivóvíz előállítására van szükség. RO-rendszerrel működő víztisztító berendezés. Tartály nélküli, közvetlen átfolyású, így a tiszta víz azonnal fogyasztható. A berendezést célszerű a mosogatópult alá (vagy 2-3 m-en belül) vagy a szekrényben elrejteni. A mosogatón a régi csap mellett csak egy szép hattyúnyakú csap látszik, amelyből a tisztított, energetizált vizet kapjuk. A 3 előszűrő segít abban, hogy meghosszabbítsa a rendszer és az RO-membrán élethosszát, és abban is, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
Felépítése: Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + PP 1 μ) + RO membrán + utószénszűrő + beszerelési tartozékok + szivattyú + csap.
Mérete: magasság/mélység/szélesség: 48/24/38 cm.
Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést, és 220V-os csatlakozást igényel.
Teljesítmény: vízhozam 360 liter/nap, kb. 30-50 liter/óra, víznyomástól és szennyezettségtől függően.
Tartály: Nincs tartály, direkt-átfolyós rendszer.
Kiegészíthető: UV lámpával, energetizálóval, tartállyal és utánsózóval többletköltség ellenében.

Szűrőcsere: Félévente szükséges, az ára 16.500 Ft, mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat. Amennyiben membráncsere is szükséges, úgy + 15.000 Ft fizetendő.

Valamint megrendelhető az OTH által ajánlott 3 havonkénti fertőtlenítés, melynek ára 10.500 Ft, mely szűrőcsere esetén 4.000 Ft (amennyiben meghaladja a javasolt negyedévenkénti fertőtlenítést +4.000 Ft fizetendő a kétszeres kiszállás miatt).

Az RO 117 Fresh víztisztító 5 fokozatú rendszer tartozékai:
Előszűrő (1): 5 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Aktív szénszűrő (2): eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Előszűrő (3): 1 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.
Az előszűrők az RO membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
Ozmózis membrán: 0,0001 mikron lyukméretű – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
Utószénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál.

A készülékek szűrőinek összeállítása változó lehet, a szűrők márkajelzései esetenként eltérhetnek!

* A készülék műszaki garanciája 1 év. A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett féléves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + fél évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére.

Vélemények

Írd meg véleményed

RO 117 FRESH

RO 117 FRESH

RO 117 FRESH

Írd meg véleményed

20 termék található ugyan abban a kategóriában:

;