RO 561 J27 víztisztító 1 év garanciával Nagyobb

RO 561 J27 víztisztító 1 év garanciával

Új

RO 561 J27 víztisztító 1 év garanciával

Bővebb leírás

105 000 Ft‎

Egyéb infó

RO 561 J27 víztisztító 1 év garanciával

Konyhapultba szerelhető automata RO víztisztító családok részére szivattyúval.

A készüléket a vevő szereli össze és építi be.

1+6 év garanciával szállítjuk!*

Ideális tisztavíz-forrása otthonunknak, irodánknak, üzemünknek!
Berendezéseink OTH engedéllyel rendelkező, reverzozmózis-rendszerrel működő, szivattyús, automata víztisztítók. Ez a készülék, a formatervezésnek köszönhetően, rendkívül helytakarékos. Beszereléskor a vízszűrőt és a tartályt célszerű a mosogatópultban vagy 2-3 m-en belül, a szekrényben elhelyezni. Így a mosogatón, a régi csap mellett csak egy exkluzív csap látszik, amelyből a méregtelenítésünket segítő, kristálytiszta vizet kapjuk.

Mérete: magasság/mélység/szélesség: 44/44/25 cm.
Teljesítmény: 8-15 liter/óra víznyomástól, szennyezettségtől függően.
Felépítése: Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + C.T.O.) + RO membrán + utószénszűrő (G.A.C., ezüstözött, antibakteriális) + tartály + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok + kiegészítők.
Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést és 220 V-os csatlakozást igényel (stabil működés ingadozó illetve gyenge nyomásnál is.)
Tartály: 9 literes,  hasznos térfogata kb. 4-5 liter.
Szűrőcsere: Félévente szükséges, az ára 16.500 Ft, mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat.

Valamint megrendelhető az OTH által ajánlott 3 havonkénti fertőtlenítés, melynek ára 10.500 Ft, mely szűrőcsere esetén 4.000 Ft (amennyiben meghaladja a javasolt negyedévenkénti fertőtlenítést +4.000 Ft fizetendő a kétszeres kiszállás miatt).

Kiegészíthető: UV lámpával, visszasózó patronnal, energetizálóval.
Bővíthető: asztali mix-szel.

Az 5 fokozatú víztisztító tartozékai:
– 5 mikronos szűrő: polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
– Aktív szénszűrők (G.A.C. + C.T.O.): eltávolítják a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Az előszűrők az RO membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
 – Ozmózis membrán: 0,0001 mikron lyukméretű – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).                                                                                                                  – Utószénszűrő (G.A.C., ezüstözött, antibakteriális): eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol  származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket. Az ezüst nagy mértékben csökkenti a baktériumok, gombák és algák elszaporodását.

A készülékek szűrőinek összeállítása változó lehet, a szűrők márkajelzései esetenként eltérhetnek!

A készülék vízszivárgás érzékelő elzáró szeleppel is rendelkezik, amely a víz szivárgása esetén leállítja a víz áramlását, megakadályozva ezzel a vízkárokat.
Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.

Üzletünkben, képviseleteinknél ingyen ellenőrizzük készüléke vízminőségét!

A víztisztító műszaki garanciája 1 év. A helytelen beszerelésből adódó meghibásodásokra nem vállalunk garanciát. A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett féléves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + fél évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére.

Vélemények

Írd meg véleményed

RO 561 J27 víztisztító 1 év garanciával

RO 561 J27 víztisztító 1 év garanciával

RO 561 J27 víztisztító 1 év garanciával

Írd meg véleményed

20 termék található ugyan abban a kategóriában:

;