Márkák 

 • Zuii Organic

  Zuii Organic története

  A Zuii Organic innovatív termékválasztéka 6 éves kutatás és fejlesztés után 2008-ban debütált a nemzetközi piacon. Az volt az álmunk, hogy egy sor olyan Igazoltan Bio Dekorkozmetikumot fejlesszünk ki, melyek „több, mint természetesek”, és egy sor olyat, melyek megfelelnek az „bio” szó követelményeinek. A Zuii Organic olyan termékeket kínál, melyek nemhogy eleget tesznek ezen elvárásoknak, de túl is szárnyalják.

  Az ausztráliai gyártás alapkövetelmény volt számunkra, vállalatunk 100%-ban ausztrál tulajdon, valamennyi termék a legfejlettebb technológiával készül és kerül legyártásra. Annak köszönhetően, hogy a gyártás Ausztráliában zajlik, lehetőségünk van az összetevők legtisztább formáinak megszerzésére a gyártáshoz és feldolgozáshoz.

  A tehetséges és kreatív fejlesztő csapatunkkal képesek vagyunk megalkotni és kifejleszteni a Zuii termékek sorát, melyek „Igazoltan Organikus virágszirom” illóolajokon, növényi kivonatokon, vitaminokon és ásványi anyagokon alapulnak.

  A Zuii Organic termékek egyáltalán nem tartalmaznak:

  • - talkumot,
  • - parabéneket,
  • - kőolajszármazékokat,
  • - génmanipulált összetevőket,
  • - szintetikus anyagokat,
  • - nem tesztelték állatokon.

  Egy olyan vállalat vagyunk, melyet a szeretet, a természet és a „bio” víziója inspirál. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan vállalatot alapítottunk, melyet nem a kapzsiság vezérel, hanem az ereje a könyörületességben és a lelkesedésben rejlik. Minden tettünk azért van, hogy elősegítse a jólétet a világon. Az Ausztráliában termesztett igazoltan bio összetevők az ökológiai forrásai annak az egyedülálló gyártási folyamatnak és nemzetközi sztenderdeknek, melyek teljes mértékben megegyeznek a „kegyetlenségmentesség” melletti elkötelezettségünkkel, azaz hogy kozmetikumaink egyetlen gyártási folyamatában sem tesztelik a termékeket állatokon.

  Szeretet a világért, ebben élünk – a Zuii hisz abban, hogy visszaad a földnek, ami a mi köszönetnyilvánításunk a kozmetikumainkhoz való összes természetes összetevő felhasználásáért. Szervezetek széles körét támogatjuk, hogy csak néhányat említsünk Planet Ark, Animal Cruelty Free.

  Hisszük, hogy a Zuii megragadta a természet lényegét és egy környezetbarát, teljesen egyéni és egyedülálló dekorkozmetikumcsaládot alkotott az Igazoltan Bio Virágszirmok, illóolajok, vitaminok és ásványi anyagok egyesítésével. Ennek köszönhetően olyan színpalettát kínál, mely korábban csak vegyszer alapú kozmetikumokkal volt elérhető.

  A Zuii Organics büszkén áll gyártott és értékesített termékei mögött, tudva hogy tisztaságuk és hatékonyságuk segít az embereknek megóvni egészségüket és szépségüket, miközben arra inspirálja őket, hogy felismerjék és előmozdítsák a szépséget és egészséget másokban. A Zuii Igazoltan Bio Növényi összetevők táplálják és javítják bőre egészségét miközben a fiatalság természetesen friss, egészséges ragyogását kölcsönözik a mindennapokra.

  Hálásak vagyunk, hogy a vállalatunk folyamatosan növekszik, és Zuii Organic nap mint nap új rajongókat szerez. Mi több mi együttműködünk másokkal, és így válunk képessé pozitív hatások kiváltására.

  Tudjuk, hogy beleszeretsz és élvezni fogod a „virágok viselését az arcodon” érzést. Boldogok vagyunk, hogy megalkottuk a Zuii-t, hogy elhozza Neked a Szeretetet, Természetet és „Tiszta termékeket”.

  BIO TANÚSÍTVÁNY

  Az OFC négy meghatározó, kereskedelemorientált biogazdálkodást folytató farmer közös elképzelését képviseli.

  A négy igazgató és családjaik felismerték a biotermékek bejegyzésének, magas szintű nyilvántartási, átláthatósági és termék- megkülönböztetési rendszerének szükségességét.

  Az OFC az AQIS (Australian Quarantine and Inspection Service) biotermék minősítő szervezetként Q-271 szám alatt jegyezte be.

  Az Organic Food Chain Pty Ltd-t az USA- ban biotermékeket akkreditáló irodaként az USDA Nationl Organic Program (NOP) jegyezte be.

  Az Organic Food Chain Pty Ltd-t jelenleg is számon tartja a Japán Mezőgazdasági, Erdészeti és Halászati Minisztérium (MAFF) és az EU, mint az ECC2092/91 rendelet részét képző EC94/92 direktivált teljesítő Szerves Minősítő Testületet.
  Az Organic Food Chain Pty Ltd az SGS International JAS - ANZ AS/NZS ISO9001-2000 minőségbiztosítási bizonyítványával rendelkezik.
          

 • lavera

  A lavera natúr kozmetikumok és smink termékek története 30 évre nyúlik vissza. A laverana GmbH-t 1987-ben alapította Thomas Haase. Az a felismerés, amit saját bőrén szerzett, egyértelműen megmutatta számára, hogy a természetben igazi erők rejlenek. A lavera szó jelentése a latinban: „igaz, való”, ami egyben filozófiájára és elkötelezettségére is jellemző.

  Minden bőrtípusra megtalálja itt a megoldást a szépségápolás terén, legyen akár zsíros bőr, száraz bőr, pattanás kezelése. Továbbá elérhetőek nálunk a további Lavera szépségápolás termékeink, mind a narancsbőr ellen, hajápolás, testápolás, napvédő szerek, természetes dezodorok, testradírok,ajakápolók, babaápolók és férfi natúr kozmetikumok.

   

   A lavera termékek jellemzői:

   > Természetesség: ellenőrzött natúrkozmetikumok, amit a NaTrue logó tanúsít.


  > IMO (független ellenőrzőszerv) által ellenőrzött termékek


  > Bőrbarát, jól alkalmazható, tesztelt anyagok, számos termék dermatológiailag tesztelt.


  > Hatékony, saját termesztésű  bioalapanyagok (lásd a logókról szóló összefoglaló információt).


  > Számos termék a német Öko-Test által „Sehr gut” = „nagyon jó” minőstést kapott.

  A lavera termékeken előforduló logók jelentését letöltheti, ha ide kattint

   

  A lavera tanúsítványt letöltheti, ha ide kattint

   

   

 • Konzol

  Organikus Krémek, Keverékek, Arc- és Testápolók: 100% tisztaságú, finomítatlan és adalékmentes Natúrkozmetikumok, válogatott Organikus alapanyagokból. 100% hatóanyag.

 • Nvey Eco

  Az NVEY ECO organikus sminktermékeivel új fejezetet nyitott a kozmetikumok világában, hiszen egyértelműsítette, hogy a szépség és a divat összeegyeztethető a zöld filozófiával.Ennek jegyében dobta piacra termékeit 2005-ben „A zöld az új fekete” szlogennel.

  A NVEY ECO a környezettudatosság jegyében készíti sminktermékeit, legyen szó a kencék összetételéről vagy a csomagolásáról. Egészség- és bőrbarát kozmetikumaik nem tartalmaznak káros kémiai összetevőket, illatanyagot vagy tartósítószert. Nem végeztek rajtuk állatkísérleteket.

   

 • Berber Beauty

  Fedezd fel a lúgosítás ősi praktikáinak jótékony hatását bőröd pórusain át!

  Világunk változik, vágyunk visszatalálni a természeteshez, az egészségtudatos életmód egyre több ember jogos igénye.

  Berber Beauty Bázikus Thalasso Natúrkozmetikumok alapításakor tunéziai kézműves gyártó manufaktúránkkal összefogva nagy célokat tűztünk ki.

  Egy olyan különleges szépségápolási programot alkottunk meg, amely egyrészt az ókori nagy kultúrák több ezer éve öröklődő mediterrán testápolási hagyományait tükrözi, másrészt alap filozófiáját tekintve a német Jentschura-féle bázikus - lúgosító testápolási módszer elvein alapulva nagyon hatékony az általános fizikai erőnlét, testi egyensúly megőrzéséhez is.

  Megkoronázva kis francia stílusú bájjal és ott tanult szakértelemmel gyártónk részéről, ajánljuk Berber Beauty készítményeinket.

  Termékeink túlnyomórészt természetes lúgos hatóanyagok, tehát agyagok, iszapok, tengeri alga, tengeri só felhasználásával készülnek, amelyekhez gyümölcs -és gyógynövényesszenciákat, bázis és illóolajokat keverünk.

  Reméljük széles palettánk hamar elnyerik Vásárlóink elégedettségét!.

  "LEGYEN A 'JÓLLÉT' ÉLETSTÍLUSOD!"

 • Yogi Tea

  A Yogi Teák 1986-ban kerültek bevezetésre az európai piacon, a wellness teák között úttörőként. A német Yogi Tea GmbH azóta a siker útját járja ayurvédikus teáinak gyártásával. Tevékenységét a  folyamatos piacbővülés és növekedés jellemzi. A Yogi Teák olyan különleges fűszeres keverékek, melyeket az ősi indiai recept szerint állítanak össze, a test és a lélek harmóniájának megteremtésére. Mintegy 40-féle teakeverék van kínálatukban a legváltozatosabb ízekkel, a jógázók körében különösen kedveltek és szívesen fogyasztott teák.

 • Rapunzel

  Az egészséges bioélelmiszerek iránti elkötelezettség fémjelzi azt az utat, melyet a Rapunzel Naturkost alapítói, Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen bejárt az egykori naturtermékeket forgalmazó bolttól egy világméretű vállalat létrehozásáig. A Rapunzel cég a biotermelés úttörője, 40 éves fennállása óta töretlen fejlődést mutat és példamutató tevékenységével nagy mértékben hozzájárul Földünk természeti értékeinek megtartásához, a fenntartható gazdálkodáshoz. Jelentős szerepet vállal a génmódosított növények termesztése ellen irányuló nemzetközi mozgalomban. A „fair” kereskedelem megvalósításának is egyik úttörője, saját, önálló logója a „Hand in Hand” logó, a fehér és fekete emberek kézfogása a barátság, az összetartozás és az egymásrautaltság jelképe. A cég a fejlődő világban megtermelt alapanyagokat (kókusz, egzotikus gyümölcsök, kávé, kakaó) tisztességes áron vásárolja meg partnereitől. Ezen partnereknek szociális támogatást is nyújt és ezzel munkájukért tisztességes megélhetést biztosít.

 • Anandam

  Anandam Baba-Mama Bio tisztítószerekről:

  Az ANANDAM szanszkrit szó, jelentése mennyei boldogság.

  Ez az a boldogság, mely átjárja lelkünket, mikor gyermekünket szívünk alatt hordozzuk. Nem is kívánunk mást, mint megteremteni számára azt a környezetet, melyben kisbabánk boldogsága kiteljesedhet.

  Az ANANDAM termékcsalád megalkotásánál, arra ügyeltünk, hogy minden termékünk allergén és vegyszermentes legyen a kismamák és a babák védelmében.

  Az Anandam természetes mosószerei és öblítői illatanyagmentes és púder illatú változatban érhetőek el kínálatunkban, már egészen 0 hónapos kortól használhatóak.

  Ezenkívül termékeink: foszfátmentes, parabénmentes, hippoallergén,  és biológialag lebomló flakonban kerülnek csomagolásra.

 • Wise Tree Naturals

  Napjainkban a modern kozmetikában egyaránt fontos szerepet játszanak a kémiai, fizikai, biológiai tudományok, a biokémia, bőrgyógyászat, mikrobiológia, toxikológia, statisztika és egyéb tudományos területek.

  A Wise Tree Naturals ezeknek a kihívásoknak megfelelve többféle szakterületen jártas, nemzetközi tapasztalattal rendelkező magyar mérnökök aktív közreműködésével tervezi és gyártja natúrkozmetikumait.

  A WTN natúrkozmetikumok, illetve a felhasznált alapanyagok mindegyike megfelel az egyik legszigorúbb európai natúrkozmetikum szabványnak, amit a Német BDIH ír elő.

  Egészségvédő megoldásaink átfogóan támogatják a női hormonrendszert érintő egészségügyi állapotokat. Egyes nőgyógyászati megbetegedések pl. mióma, endometriózis vagy gyermekvállalási problémák jóval komplexebb megoldást igényelnek, mint egyetlen étrend-kiegészítő alkalmazása. A hatékonyság kiemelkedő jelentőségű! Ezért is törekszünk arra, hogy termékeink összetevői szinergiában, egymást erősítve tudják kifejteni hatásukat. Másik fontos szempont a gyógyuló szervezet tehermentesítése, így felesleges, káros anyagokat, összetevőket nem alkalmazunk. A szervezet összhangjának visszaállítására törekszünk, a termékhez kapcsolódó függést ellenben nem szeretnénk kialakítani.

  Hogyan kapcsolódhatnak a kozmetikumok és az étrend-kiegészítők a hormonrendszer támogatásához?

  Nagyon egyszerűen! Minden természetes alapanyagokat tartalmazó kozmetikumban jó eséllyel vannak olyan hatóanyagok, melyek jótékony hatással vannak nemcsak a bőr, hanem az egész szervezet számára is.

  Hogy is van ez?

  A bőrünkön keresztül sokkal hatékonyabban tudunk bejuttatni bizonyos fontos „építő” anyagokat a szervezetbe, hiszen bőrre kenve gyorsabban, közvetlenül a véráramba juttathatjuk azokat.

  Vannak azonban olyan anyagok, amelyek a tápcsatornán keresztül felszívódva hasznosulnak jobban. Ezek felhasználásával jellemzően étrend-kiegészítők készülnek.

  A Wise Tree Naturals elsősorban megoldásokban és nem pedig termékekben gondolkodik, mivel legtöbbször egy termékben lehetetlen bezsúfolni a szükséges hatóanyagokat.

  Abban hiszünk, hogy nem lehet csak egy oldalról megtámogatva mindenki segítségére lenni. Ezért továbbgondolva a leggyakoribb problémák megoldási lehetőségeit, különböző megoldáscsomagokat állítunk össze. Így nem a tünetek felszíni kezelésére, hanem magára a problémát kiváltó okra ajánlunk valóban hatékony megoldásokat.

  A nők életét gyakran megkeserítik a nőgyógyászati problémák. A nehéz napok tájékán szenvedünk, nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Sokszor azt se tudjuk mi a baj, pedig a tünetek legtöbbször nem járnak egyedül.

  A WTN bemutatja: pl. természetes progeszteron krém yam gyökér kivonattal!

  A WTN natúrkozmetikumok tehát nem tartalmaznak

  • parabén tartósítószereket,
  • ásványolaj és petrolkémiai összetevőket (pl. paraffinok, propilén-glikol, butilén-glikol stb),
  • szintetikus alumínium vegyületeket,
  • mesterséges illatanyokat és színezékeket,
  • állati eredetű anyagokat, ideértve a glicerint,
  • és semmilyen olyan felesleges adalékot, ami az adott natúrkozmetikum működésére nézve nélkülözhető.

  Amennyiben fontos számodra hiteles mérnöki háttér és a valódi, premium minőségű, magyarországon fejlesztett, natúrkozmetikumok iránt érdeklődsz úgy jó helyen jársz

 • Martina Gebhardt

  Martina Gebhardt Naturkosmetik GmbH a világon az egyetlen natúrkozmetikumokat gyártó cég, melynek kivétel nélkül minden terméke Demeter-minősítésselrendelkezik. A cég alapítója, Martina Gebhardt az elsők között volt, aki biominőségű alapanyagokat használt natúrkozmetikumai előállításához. Ma gyakorlatilag a cég termékeihez felhasznált valamennyi alapanyag biodinamikus, Demeter-minősítésselrendelkező termesztésből származik, melyek magukban hordozzák a természet ritmusait. A kozmetikumok előállítása is ritmikus, biodinamikus szempontok szerint történik.

  „A kozmetikában az értelem és az érzelem a legbensőségesebb módon  egyesülnek, hiszen a szépség ápolása a művészet magasiskolája, ezt érzem és erre törekszem.”

  (Martina Gebhardt)

  Martina Gebhardt barna haját szemtelen ősz tincsek tarkítják, a szemeit  mély nevetőráncok ölelik körül. Szeret nevetni, és ha nevet gödröcskék  jelennek meg az arcán.  Egy a jobb oldalon és kettő a bal oldalon. Senkinek nem jutna eszébe, hogy a második valamikor kutyaharapás volt,  mely csúnya heget hagyott a 3 éves gyermek  arcán. De ez a heg    indította el Martina Gebhardt rendkívüli pályáfutását.

  Nem egy plasztikai műtét, hanem a gyerekorvos által felírt gyapjúviaszból  (lanolin) készült kenőcs tüntette el a heget. Martina aknéja is javult a  kenőcstől, ez  kíváncsivá tette az akkor 17 éves lányt, aki München  mellett nőtt fel. Kifejlesztett egy zsálya-tömjén-kenőcsöt, amely végül is  a kutyaharapást gödröcskévé alakította  és az aknét is eltüntette. Ezek után Martina barátai is ezt a kenőcsöt akarták használni, így aztán a 19 éves Martina jó néhány órát eltöltött a konyhában krémek  keverésével, amelyeket aztán barátain próbált ki.

  A kis „boszorkánykonyhából” kinőtte magát egy vállalkozás, amely a főnökasszony nevét viseli. Egyre nagyobb lett a kereslet Martina Gebhardt kozmetikumai iránt, így  aztán 25 éves korában a diplomás építésznő végérvényesen a kozmetikumok mellett döntött. Munkatársakat vett fel és kialakított egy gyógynövénykertészetet saját  termelőüzemmel.

  A cég nőtt növekedett. 1994-ben a kozmetikumokat gyártó üzem egy több mint 800 éves tanyán talált otthonra a bajorországi Rottban. A Martina Gebhardt Naturkosmetik 30 munkatársat foglalkoztat, akik több mint 140 kozmetikai terméket gyártanak, csomagolnak és forgalmaznak.

  Martina Gebhardt termékei nem tartalmaznak egyetlen olyan anyagot sem, amely károsíthatja az embert vagy a környezetet. A 100 %-ban természetesen alapanyagok 95 %-a Demeter minősítéssel rendelkezik vagy ellenőrzött biogazdálkodásból származik. Minden tabu, ami szintetikus, éppúgy mint az állatokon tesztelt alapanyagok.

  Martina Gebhardt tudáskincsének része a spagírika is. Ez egy olyan alkímiai módszer, melynek  segítségével a növényekből értékes esszenciákat desztillálnak és ezek hamujából természetes sókat oldanak ki. E régi eljárás csakis a legtisztább esszenciákat eredményezi, melyek tisztító hatással rendelkeznek. Ez a teljes gyógyítási folyamat segít megtartani, illetve helyreállítani a bőr egyensúlyát. Martina Gebhardt kozmetikumaiban kizárólag tiszta alpesi forrásvizet használ, amelyet még energetikailag is feltöltenek.

  A Martina Gebhardt termékek minőségi irányelvei

   - A termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek

    - A termékek nem tartalmaznak semmiféle kémiai szintetikus alapanyagot, természet azonos alapanyagot,  tenzidet, glicerint, titán-dioxidot, tartósítószert. A krémek és a tejek nem tartalmaznak alkoholt sem.

    - Kizárólag olyan alapanyagokat használnak fel, amelyek miatt nem kínoznak és ölnek meg állatokat.

    - Az alapanyagok több mint 95%-a ellenőrzött biogazdálkodásból vagy Demeter-minősítésű termesztésből  származik

    - Egyedülálló, saját módszerrel előállított spagírikus esszenciák

    - A termékek előállítása biodinamikus ritmusok alapján történik

    - Minden termék BDIH Ellenőrzött Natúrkozmetikum tanúsítvánnyal rendelkezik

   - Minden termék Demeter-minősítésű

 • L'erbolario

  Az évek során az etikai és tudományos komolyság a lehető legmagasabb környezeti minőség folyamatos vizsgálatával együtt lehetővé tette a L’Erbolario számára, hogy fontos felismeréseket és bizonyítványokat szerezzen. A L’Erbolario folyamatosan hangot ad annak a vállalásnak, hogy visszaszorítsák a káros környezeti hatásokat a minimumra, karöltve azzal a kívánsággal, hogy elősegítsenek egy fenntartható fejlődést.

  A L’Erbolario naturkozmetikumaival közelebb érezhetjük magunkat az emberekhez, az állatokhoz és a környezethez a fenntartható fejlődés támogatásával.

  A L’Erbolario

  •    nem helyezte át az termék előállítás egyetlen fázisát sem valamely harmadik világbeli országba, ahol az emberi jogok és a dolgozók alapvető jogai sérülhetnek, vagy  gyermekmunkára támaszkodnak, illetve rabszolgasorhoz hasonló feltételek mellett kell dolgozni;

  •     követi a “Stop ai Test su Animali” (Állatkísérletek leállítása) Nemzetközi Standardet; minden termékét az ICEA (Olasz Etikai és Környezeti Minősítő Szervezet) ellenőrzi a LAV (Élveboncolás Ellenes Liga) nevében;

  •     Környezetvédelmi Vezetési Rendszert alkalmaz ( UNI EN ISO 14001 bizonyítvány n. 497-2002-AE-MIL-SINCERT DNV);

  •    az “Impatto Zero®” keretében megújuló energiát alkalmaz (Lifegate Energy);

  •    minden mezőgazdasági tevékenységét  az ICEA-n keresztül igazolja, a CE 834/07  biogazdálkodásra vonatkozó rendelete alapján (bizonyítvány kódja  IT ICA C517);

  •    hozzájárul a  Corporate Golden Donor  FAI  (Olasz Környezetvédelmi Alap) tevékenységének finanszírozásához;

  •    támogatja a Slow Food Biodiverzitásért Onlus alapítvány „Mille orti in Africa” (Ezer Kertet Afrikának) projektjét;

  •    tagként támogatja az RSPO (Fenntartható Pálmaolaj Kerekasztal) szövetséget, amely nemzetközi szervezet azt az ambiciózus és fontos célt tűzte ki, hogy elősegítse a pálmaolaj előállítását és annak (illetve az abból származó termékeknek) alkalmazását.

  Mert mi a L’Erbolario-nál úgy gondoljuk, hogy a valódi szépségnek mindig van egy etikus arca.

  A L’Erbolariónál szilárd meggyőződésünk az, hogy a szépség etikai oldala is fontos. Itt találja azon elveket, amelyek több mint 30 éve irányadóak működésünk során.

  A szépség demokratizálódása

  A L’Erbolario azzal az álommal született, hogy a szépséget mindenki számára elérhetővé tegye. Büszkén állíthatjuk, hogy több mint 30 éves munka után sem hagytuk abba az álmok szövögetését. Még mindig arra törekszünk, hogy rendkívüli hatékonyságú termékeket állítsunk elő. Még mindig nagy százalékban növényi eredetű alkotóelemekből állnak fitokozmetikumaink. Még mindig kiváló minőség-ár arányú kozmetikumokat kínálunk.

  Szépség kegyetlenség nélkül

  Termékeinket soha nem teszteltük állatokon, még azokban a szerencsére messzi időkben sem, amikor mindez gyakran előfordult. 1998-tól lelkes követői vagyunk a Stop Ai Test Su Animali (Olasz Állatkísérlet Ellenes Liga) Nemzetközi Standardjének. Kozmetikumaink előállításához olyan alapanyagokat használunk fel, melyeknek ártalmatlanságát és alkalmazhatóságát már jó ideje bizonyították, és melyek használatához nincs szükség új, további tesztek elvégzésére. Ahogyan azt a Standard is előírja, nem használunk olyan alapanyagokat, melyek tesztelésére a Standardhez való csatlakozásunk után került sor.

  Átláthatóság

  Szeretünk mindig világosan fogalmazni. Nálunk az átláthatóság az egyes termékeknél kezdődik, melyeknek csomagolásán részletes információkat tüntetünk fel, amelyek véleményünk szerint alapvető fontosságúak. Számunkra az átláthatóság emellett a szándékaink tisztaságát is jelenti: környezetbarát és szociális vállalkozási profillal rendelkezünk, melyekről minden katalógusban és brosúrában szeretünk beszélni, azon hivatalos tanúsítványokra hivatkozva amelyekkel az üzlet büszkélkedhet.

  Környezeti fenntarthatóság

  A szépség barátai vagyunk, de egyben a környezeté is! Évek óta minden szükséges rendelkezést betartunk, hogy megelőzzük, csökkentsük, és ahol lehetséges száműzzük a környezetszennyezés minden formáját vagy bármilyen munkánkból eredő indokolatlan erőforrás fogyasztást. Minden fitokozmetikum Lodiban kerül előállításra, mely gyártóhely a Környezeti Vezetési Rendszert alkalmazza (UNI EN ISO 14001 bizonyítvány nr. cert. 497 - 2002-AE-MIL-SIN- CERT DNV), és minden mezőgazdasági tevékenységünket az ICEA (Istituto per la Certificazione Etica Ambientale - Olasz Etikai és Környezeti Minősítő Szervezet) igazolja. Mindez azért van így, mert alapításunk óta arra törekszünk, hogy a gyártási folyamatot a fenntartható fejlődés alapelveihez igazítsuk.

  Munkaerkölcs

  Kozmetikumaink olyan gyártási közegben születnek, amelyben több mint 150 kolléga dolgozik derűs, kellemes és stimuláló környezetben, egészséges, barátságos, őszinte viszonyban. A L’Erbolariónál mindenki biztonságos munkakörnyezetben dolgozik, egyenlő esélyek között, senki nem szenved el diszkriminiciót, és mindenki munkáját értékeljük.

  Globalitás az előállításban

  Gyakran útnak indulunk gyönyörű országunkból, hogy közeli és távoli helyekre jussunk el. Bejárjuk a világot, hogy megtaláljuk a megfelelő alapanyagokat. Voltunk már Guatemalában és Marokkóban, hogy Aloe levelet gyűjtsünk és Argán olajhoz jussunk, kalandoztunk Afrikában, ahol hatalmas baobab és kolbászfák varázsoltak el minket, és megálltunk a Maluku-szigeteken, ahol gyönyörű, ébenfekete hajú nők osztották meg velünk szépségük titkát.

  …de a gyártás minden szakasza itthon zajlik

  Tevékenységünk minden szakasza, a gyártástól a minőségellenőrzésig, a készülő terméktől a csomagolásig, gyártási helyünkön, Lodiban zajlik: az előállítás egyetlen szakaszát sem helyeztük át a harmadik világ valamely országába, ahol az emberi jogok és a dolgozók alapvető jogai sérülhetnek. Büszkén jelentjük ki, hogy fitokozmetikumaink gyártási helye 100%-BAN OLASZORSZÁG!

  Minősítések

  • 100%-ban Olaszországban gyártották
  • Nem tesztelték állatokon
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket
  • Nem tartalmaz génmódosított anyagokat
  • FSC csomagolás
 • Eubiona

  Az eubiona elnevezés a görög „eubios” szóból ered, amelynek jelentése „jó”, „jól”. Az eubiona név a kezdetektől fogva magában foglalja azon emberek személyes elkötelezettségét is, akik először kereskedelmi vállalkozást alapítottak, majd termékeket fejlesztettek és végül megalkották az eubiona márkát.

   

  Az eubiona márka kezdetei 1982-re nyúlnak vissza, 2006-ban teljesen megújultak a termékek, mind a receptúrák, mind pedig a csomagolás terén. 2009-ben indult el az eubiona termékek nemzetközi forgalmazása.

  Minősítés: Ecocert

 • Weleda

  Természetes bőrápolás, a Weleda natúr kozmetikumok termékeinek segítségével.

  A Weleda márka név garantálja a természetes és organikus, az egész embert szolgáló testápolást. Az organikus alapanyagai, a Weleda saját biodinamikus gazdálkodásaibó származnak.

  A Weleda natúrkozmetikai termékek a BDIH és a NaTrue független szervezetek által szigorú feltételek mellett biztosított védjegyekkel rendelkeznek. "Több, mint 90 éve harmóniában az emberrel és a természettel."

  90 év tapasztalata, 100%-osan természetes bőr-és testápolás.

 • Dr. Bronner's

  Dr. Bronner's szappanok biológiailag teljesen lebomlanak és ugyanazokból az alapvető növényi olajokból állnak: szűz kókuszolaj, jojobaolaj és kender olaj, amelyeket különböző bio olajok egészítenek ki. Ezek az organikus termékek kiválóan alkalmasak az arc, a test, illetve a hajápolására.

  Az összes Dr. Bronner's által felhasznált összetevő minősített és különböző országokból származik. 
  A cég elkötelezetten támogatja a vegetáriánusokat és vegánokat. A Dr. Bronner's USA vezérigazgatója, David Bronner, maga is támogatja sz állatok védelmét és számos ökológiai projektet. Így a legtöbb termékek 100% vegán. Csak a balzsamok tartalmaznak méhviaszt, amely azonban a vadon élő méhektől származik.

  Nyersanyagok eredete:

  • Olívaolaj - Izrael és Palesztina
  • Kenderolaj - Kanadából
  • Pálmaolaj - Ghána
  • Kókuszolaj - Sri Lanka

  Dr. Bronner's termékek:

  • többszörösen minősítettek
  • ellenőrzött biológiai gazdalkodásból származnak
  • többnyire vegánok
  • állatokon nem teszteltek és kitüntetettek
  • növényi alapúak
  • 100% -ban biológiailag lebonthatóak
  • 100% -ban újrahasznosítható csomagolás

  Minősítések:

  • National Organic Programm (USDA)
  • Fair For Life
  • Oregon Tilth Certified Organic (OTCO)
  • Not Animal Tested
  • NaTrue
  • BDIH
  • Fair Deal

  A Dr. Bronner's az Egyesült Államokban 1858 óta gyártja szappanjait.

 • Koala Baby

  Koala Baby márka

  Tiszta, mint a baba lelke.

  Világvezető a széleskörű baba-mama bőrápálási organikus termékcsaládok között,mivel  melynek minden  terméke bizonyítottan organikus és megfelel a legmagasabb bio előírásoknak.

  Független organikus minősítése biztosítja, hogy mindenki bizalommal használhatja.

  Koala Baby termékek

  A Koala Baby organikus termékei teljes biztonsággal használhatóak, összetevői 100%-ig természetes eredetűek, nem tartalmaznak szintetikus anyagokat (pl. parabéneket), vegyszereket, adalékokat, mesterséges színezékeket.

  Átlagosan 99,4%-ban bizonyítottan organikus (jelenlegi legmagasabb érték a világon).

  Egyik terméküket sem tesztelik állatokon.

  Rendkívül jó hatással rendelkezik az érzékeny és ekcémás bőrproblémával rendelkezők számára.

  Származás: Mount Tamborine, Queensland, Ausztrália.

  Organikus minősítések

  • O.F.C. - Ausztrália.
  • U.S.D.A. (NOP) - USA.
 • Dr.Green
 • Young Living

  Örömmel köszöntjük a Young Living családunkban!

  Hamarosan feltöltünk minden Young Living termékünket, addig IDE KATTINTVA megtekintheti a Young Living katalógusunkat.

  ITT RENDELHETI meg a Young Living  termékeinket.

  Termékeinkkel és rendeléssel kapcsolatban forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz.

  A Young Living küldetése, hogy az illóolajokat a világ minden otthonába eljuttassa. Az emberek mindenhol válaszokat keresnek az egészségüket, valamint a spirituális és pénzügyi jóllétüket érintő kérdésekre. 

  Az illóolajok terén világvezetőként a rendelkezésre álló legtisztább illóolajokat kínáljuk a "Seed to Seal"  folyamatunk révén, amelynek Ön is részese lehet.

  A Young Living több, mint 20 éve az irányadó az illóolajok tisztasága és hatásossága terén. A minőségre vonatkozó ígéretünk központjában a "Seed to Seal" folyamat áll, egy szabadalmaztatott folyamat, amely az eredeti illóolajok előállításának legfontosabb követelményeire összpontosít:

  A MAG (SEED)

  A "Seed to Seal" folyamatok létfontosságú első lépése a kívánatos összetevőket megfelelő arányban tartalmazó növények előállítására alkalmas vetőmagvak kiválasztása.

  A TERMESZTÉS

  A fenntartható mezőgazdasággal kapcsolatos szakértelmünk biztosítja , hogy megfeleljünk a szigorú szabványoknak, a Young Living tulajdonában lévő farmokon és a gondosan felügyelt partnereink farmjain egyaránt.

  A LEPÁRLÁS

  Az ősi és a modern technikákat kombinálva fenntartjuk a jótékony  hatású növényi összetevők ideális profilját minden egyes illóolaj-termékben.

  A VIZSGÁLAT

  A konzisztens minőség és tisztaság garantálása érdekében az illóolajaink vizsgálatára saját belső laboratóriumainkban, valamint harmadik fél létesítményeiben kerül sor.

  A Young Living illóolajok több tucat forrásból származnak, és mindegyikük megfelel a szigorú "Seed to Seal"  minősítéseinknek.

  A LEZÁRÁS

  "Seed to Seal" folyamat azzal zárul, hogy a csúcstechnológiájú létesítményeinkben gondosan lezárunk és ellenőrzünk minden egyes illóolaj-üveget, mielőtt kiszállítanánk azokat a világ minden részén található tagjaink számára.

 • Wooden Spoon

  A Wooden Spoon termékekben nyers és feldolgozatlan organikus olajokat kombinálunk értékes gyógynövény-kivonatokkal, amelyek nem csak teljesen új érzést nyújtanak a test és az arc bőrének, de emellett segítenek abban, hogy a bőr egészséges, fiatalos és ellenállhatatlanul puha maradjon.

  Az összetevők természetes tulajdonságait maximális mértékben megőrző technológiát alkalmazunk.

  Valódi természetes élvezet, amelybe mindenki azonnal beleszeret!

 • Primavera

  A Primavera Németország piacvezető cége tiszta, természetes illóolaj kínálatát illetően. Az egyik legszélesebb, legkiválóbb minőségű aromaterápiás termékpalettával rendelkezik. Minden illóolajuk 100%-ban valódi és tiszta: kizárólag a meghatározott növényből kinyert olajat tartalmazzák, nem higítják más olajokkal.

  Filozófiája azon a megértésen alapul, hogy az egészség és a szépség holisztikus perspektívája egyensúlyt teremt a test, az elme és a lélek között az általános  jól-lét és harmónia érdekében.

  A márka szenvedélyével és aromaterápiás szakértelmével ötvözi az olajokat és esszenciákat, annak érdekében, hogy természetes, organikus minősítésű szépségápolási termékeket hozzon létre. Bőrgyógyászati tesztek bizonyítják termékeik magas fokú hatásosságát és hatékonyságát.

  4 bőrápolási termékcsaláddal nyújtanak megoldást a főbb bőrproblémákra: Hidratáló: normál és száraz bőrre, Revitalizáló: érett bőrre, Nyugtató: érzékeny bőrre és Kiegyensúlyozó kombinált és olajos bőrre.

  Fair Trade

  A Primavera több mint 30 éve tart fent partnerevivel világszerte fair trade kapcsolatot, akik környezetbarát és fenntartható módon termesztik növényeiket. Ezeknek a farmoknak a hagyományos termesztésről organikus termesztésre való átállásának aktív támogatása a márka vállalati filozófiájának egyik alapköve. Ezáltal tudják a lehető legmagasabb minőséget biztosítani, valamint figyelemmel kísérni a folyamatot a vetéstől kezdve a feldolgozásig, saját, szigorú irányelveiket alkalmazva.

 • Purobio

  A certifikált puroBio készítmények amellett, hogy káprázatos színárnyalatokban tündökölnek, kíméletesek a bőrrel.

  Minőségi organikus alapanyagokkal készülnek és nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, szilikont, parabéneket, mesterséges tartósítószereket, szintetikus színezékeket és illatanyagokat.

  BIZTONSÁG. MINDENKINEK.

  A nők életében nagyon fontos szerepe van a tökéletes make upnak. A kislányok már egészen korán kipróbálják édesanyjuk sminkszereit: előszeretettel rúzsozzák a szájukat, festik ki a szemüket.

  Az idősebb korosztály számára a smink az évek múlásának egyik remek elkendőzője.

  Az Olaszországban készülő termékek a nemzetközi Natrue és CCPB minősítésével rendelkeznek, továbbá megkapták a Vegan OK és a nikkelmentes Nickel-tested emblémákat is.

;