Márkák 

 • Zuii Organic

  Zuii Organic története

  A Zuii Organic innovatív termékválasztéka 6 éves kutatás és fejlesztés után 2008-ban debütált a nemzetközi piacon. Az volt az álmunk, hogy egy sor olyan Igazoltan Bio Dekorkozmetikumot fejlesszünk ki, melyek „több, mint természetesek”, és egy sor olyat, melyek megfelelnek az „bio” szó követelményeinek. A Zuii Organic olyan termékeket kínál, melyek nemhogy eleget tesznek ezen elvárásoknak, de túl is szárnyalják.

  Az ausztráliai gyártás alapkövetelmény volt számunkra, vállalatunk 100%-ban ausztrál tulajdon, valamennyi termék a legfejlettebb technológiával készül és kerül legyártásra. Annak köszönhetően, hogy a gyártás Ausztráliában zajlik, lehetőségünk van az összetevők legtisztább formáinak megszerzésére a gyártáshoz és feldolgozáshoz.

  A tehetséges és kreatív fejlesztő csapatunkkal képesek vagyunk megalkotni és kifejleszteni a Zuii termékek sorát, melyek „Igazoltan Organikus virágszirom” illóolajokon, növényi kivonatokon, vitaminokon és ásványi anyagokon alapulnak.

  A Zuii Organic termékek egyáltalán nem tartalmaznak:

  • - talkumot,
  • - parabéneket,
  • - kőolajszármazékokat,
  • - génmanipulált összetevőket,
  • - szintetikus anyagokat,
  • - nem tesztelték állatokon.

  Egy olyan vállalat vagyunk, melyet a szeretet, a természet és a „bio” víziója inspirál. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan vállalatot alapítottunk, melyet nem a kapzsiság vezérel, hanem az ereje a könyörületességben és a lelkesedésben rejlik. Minden tettünk azért van, hogy elősegítse a jólétet a világon. Az Ausztráliában termesztett igazoltan bio összetevők az ökológiai forrásai annak az egyedülálló gyártási folyamatnak és nemzetközi sztenderdeknek, melyek teljes mértékben megegyeznek a „kegyetlenségmentesség” melletti elkötelezettségünkkel, azaz hogy kozmetikumaink egyetlen gyártási folyamatában sem tesztelik a termékeket állatokon.

  Szeretet a világért, ebben élünk – a Zuii hisz abban, hogy visszaad a földnek, ami a mi köszönetnyilvánításunk a kozmetikumainkhoz való összes természetes összetevő felhasználásáért. Szervezetek széles körét támogatjuk, hogy csak néhányat említsünk Planet Ark, Animal Cruelty Free.

  Hisszük, hogy a Zuii megragadta a természet lényegét és egy környezetbarát, teljesen egyéni és egyedülálló dekorkozmetikumcsaládot alkotott az Igazoltan Bio Virágszirmok, illóolajok, vitaminok és ásványi anyagok egyesítésével. Ennek köszönhetően olyan színpalettát kínál, mely korábban csak vegyszer alapú kozmetikumokkal volt elérhető.

  A Zuii Organics büszkén áll gyártott és értékesített termékei mögött, tudva hogy tisztaságuk és hatékonyságuk segít az embereknek megóvni egészségüket és szépségüket, miközben arra inspirálja őket, hogy felismerjék és előmozdítsák a szépséget és egészséget másokban. A Zuii Igazoltan Bio Növényi összetevők táplálják és javítják bőre egészségét miközben a fiatalság természetesen friss, egészséges ragyogását kölcsönözik a mindennapokra.

  Hálásak vagyunk, hogy a vállalatunk folyamatosan növekszik, és Zuii Organic nap mint nap új rajongókat szerez. Mi több mi együttműködünk másokkal, és így válunk képessé pozitív hatások kiváltására.

  Tudjuk, hogy beleszeretsz és élvezni fogod a „virágok viselését az arcodon” érzést. Boldogok vagyunk, hogy megalkottuk a Zuii-t, hogy elhozza Neked a Szeretetet, Természetet és „Tiszta termékeket”.

  BIO TANÚSÍTVÁNY

  Az OFC négy meghatározó, kereskedelemorientált biogazdálkodást folytató farmer közös elképzelését képviseli.

  A négy igazgató és családjaik felismerték a biotermékek bejegyzésének, magas szintű nyilvántartási, átláthatósági és termék- megkülönböztetési rendszerének szükségességét.

  Az OFC az AQIS (Australian Quarantine and Inspection Service) biotermék minősítő szervezetként Q-271 szám alatt jegyezte be.

  Az Organic Food Chain Pty Ltd-t az USA- ban biotermékeket akkreditáló irodaként az USDA Nationl Organic Program (NOP) jegyezte be.

  Az Organic Food Chain Pty Ltd-t jelenleg is számon tartja a Japán Mezőgazdasági, Erdészeti és Halászati Minisztérium (MAFF) és az EU, mint az ECC2092/91 rendelet részét képző EC94/92 direktivált teljesítő Szerves Minősítő Testületet.
  Az Organic Food Chain Pty Ltd az SGS International JAS - ANZ AS/NZS ISO9001-2000 minőségbiztosítási bizonyítványával rendelkezik.
          

 • Lavera

  A Lavera natúr kozmetikumok és smink termékek története 30 évre nyúlik vissza. A Laverana GmbH-t 1987-ben alapította Thomas Haase. Az a felismerés, amit saját bőrén szerzett, egyértelműen megmutatta számára, hogy a természetben igazi erők rejlenek. A lavera szó jelentése a latinban: „igaz, való”, ami egyben filozófiájára és elkötelezettségére is jellemző.

  Minden bőrtípusra megtalálja itt a megoldást a szépségápolás terén, legyen akár zsíros bőr, száraz bőr, pattanás kezelése. Továbbá elérhetőek nálunk a további Lavera szépségápolás termékeink, mind a narancsbőr ellen, hajápolás, testápolás, napvédő szerek, természetes dezodorok, testradírok,ajakápolók, babaápolók és férfi natúr kozmetikumok.

   

   A lavera termékek jellemzői:

   > Természetesség: ellenőrzött natúrkozmetikumok, amit a NaTrue logó tanúsít.


  > IMO (független ellenőrzőszerv) által ellenőrzött termékek


  > Bőrbarát, jól alkalmazható, tesztelt anyagok, számos termék dermatológiailag tesztelt.


  > Hatékony, saját termesztésű  bioalapanyagok (lásd a logókról szóló összefoglaló információt).


  > Számos termék a német Öko-Test által „Sehr gut” = „nagyon jó” minőstést kapott.

  A lavera termékeken előforduló logók jelentését letöltheti, ha ide kattint

   

  A lavera tanúsítványt letöltheti, ha ide kattint

   

   

 • Inika

  INIKA - TISZTA, TERMÉSZETES, MAKULÁTLAN

  Az Inika története 2006-ra nyúlik vissza. Alapítói olyan sminkszereket szerettek volna életre hívni, melyekbe használójuk első látásra beleszeret.

  A világ tudomására akarták hozni, hogy attól, hogy valami természetes, még nem kell kompromisszumokat kötni a minőséget illetően.

  Az Inika jelenleg több, mint 25 országban jelen van.

  Termékei megkapták az EWG (Enviromental Working Group) elismerését, valamint rendelkeznek a Certified Organic, Cruelty-Free, Halal és Vegan minősítésekkel.

  AZ INIKA KÉSZÍTMÉNYEI NEM TARTALMAZNAK:

  x Kőolajszármazékokat és szintetikus adalékanyagokat
  x Állati eredetű összetevőket
  x Zsírkőport
  x Parabéneket
  x Genetikailag módosított összetevőket
  x Mesterséges illatanyagot és színezékeket
  x Nem organikus forrásból származó antibakteriális összetevőket
  x EDTA-t
  x Alkil-szulfátokat
  x Kémiai napvédőt
  x Glutént és laktózt

  Sminkszereik megfelelnek az európai uniós irányelveknek és mentesek a daganatos betegségekért vagy születési rendellenességekért felelős összetevőktől.

 • Nvey Eco

  Az NVEY ECO organikus sminktermékeivel új fejezetet nyitott a kozmetikumok világában, hiszen egyértelműsítette, hogy a szépség és a divat összeegyeztethető a zöld filozófiával.Ennek jegyében dobta piacra termékeit 2005-ben „A zöld az új fekete” szlogennel.

  A NVEY ECO a környezettudatosság jegyében készíti sminktermékeit, legyen szó a kencék összetételéről vagy a csomagolásáról. Egészség- és bőrbarát kozmetikumaik nem tartalmaznak káros kémiai összetevőket, illatanyagot vagy tartósítószert. Nem végeztek rajtuk állatkísérleteket.

   

 • Berber Beauty

  Fedezd fel a lúgosítás ősi praktikáinak jótékony hatását bőröd pórusain át!

  Világunk változik, vágyunk visszatalálni a természeteshez, az egészségtudatos életmód egyre több ember jogos igénye.

  Berber Beauty Bázikus Thalasso Natúrkozmetikumok alapításakor tunéziai kézműves gyártó manufaktúránkkal összefogva nagy célokat tűztünk ki.

  Egy olyan különleges szépségápolási programot alkottunk meg, amely egyrészt az ókori nagy kultúrák több ezer éve öröklődő mediterrán testápolási hagyományait tükrözi, másrészt alap filozófiáját tekintve a német Jentschura-féle bázikus - lúgosító testápolási módszer elvein alapulva nagyon hatékony az általános fizikai erőnlét, testi egyensúly megőrzéséhez is.

  Megkoronázva kis francia stílusú bájjal és ott tanult szakértelemmel gyártónk részéről, ajánljuk Berber Beauty készítményeinket.

  Termékeink túlnyomórészt természetes lúgos hatóanyagok, tehát agyagok, iszapok, tengeri alga, tengeri só felhasználásával készülnek, amelyekhez gyümölcs -és gyógynövényesszenciákat, bázis és illóolajokat keverünk.

  Reméljük széles palettánk hamar elnyerik Vásárlóink elégedettségét!.

  "LEGYEN A 'JÓLLÉT' ÉLETSTÍLUSOD!"

 • Yogi Tea

  A Yogi Teák 1986-ban kerültek bevezetésre az európai piacon, a wellness teák között úttörőként. A német Yogi Tea GmbH azóta a siker útját járja ayurvédikus teáinak gyártásával. Tevékenységét a  folyamatos piacbővülés és növekedés jellemzi. A Yogi Teák olyan különleges fűszeres keverékek, melyeket az ősi indiai recept szerint állítanak össze, a test és a lélek harmóniájának megteremtésére. Mintegy 40-féle teakeverék van kínálatukban a legváltozatosabb ízekkel, a jógázók körében különösen kedveltek és szívesen fogyasztott teák.

 • Rapunzel

  Az egészséges bioélelmiszerek iránti elkötelezettség fémjelzi azt az utat, melyet a Rapunzel Naturkost alapítói, Joseph Wilhelm és Jennifer Vermeulen bejárt az egykori naturtermékeket forgalmazó bolttól egy világméretű vállalat létrehozásáig. A Rapunzel cég a biotermelés úttörője, 40 éves fennállása óta töretlen fejlődést mutat és példamutató tevékenységével nagy mértékben hozzájárul Földünk természeti értékeinek megtartásához, a fenntartható gazdálkodáshoz. Jelentős szerepet vállal a génmódosított növények termesztése ellen irányuló nemzetközi mozgalomban. A „fair” kereskedelem megvalósításának is egyik úttörője, saját, önálló logója a „Hand in Hand” logó, a fehér és fekete emberek kézfogása a barátság, az összetartozás és az egymásrautaltság jelképe. A cég a fejlődő világban megtermelt alapanyagokat (kókusz, egzotikus gyümölcsök, kávé, kakaó) tisztességes áron vásárolja meg partnereitől. Ezen partnereknek szociális támogatást is nyújt és ezzel munkájukért tisztességes megélhetést biztosít.

 • Anandam

  Anandam Baba-Mama Bio tisztítószerekről:

  Az ANANDAM szanszkrit szó, jelentése mennyei boldogság.

  Ez az a boldogság, mely átjárja lelkünket, mikor gyermekünket szívünk alatt hordozzuk. Nem is kívánunk mást, mint megteremteni számára azt a környezetet, melyben kisbabánk boldogsága kiteljesedhet.

  Az ANANDAM termékcsalád megalkotásánál, arra ügyeltünk, hogy minden termékünk allergén és vegyszermentes legyen a kismamák és a babák védelmében.

  Az Anandam természetes mosószerei és öblítői illatanyagmentes és púder illatú változatban érhetőek el kínálatunkban, már egészen 0 hónapos kortól használhatóak.

  Ezenkívül termékeink: foszfátmentes, parabénmentes, hippoallergén,  és biológialag lebomló flakonban kerülnek csomagolásra.

 • Wise Tree Naturals

  Napjainkban a modern kozmetikában egyaránt fontos szerepet játszanak a kémiai, fizikai, biológiai tudományok, a biokémia, bőrgyógyászat, mikrobiológia, toxikológia, statisztika és egyéb tudományos területek.

  A Wise Tree Naturals ezeknek a kihívásoknak megfelelve többféle szakterületen jártas, nemzetközi tapasztalattal rendelkező magyar mérnökök aktív közreműködésével tervezi és gyártja natúrkozmetikumait.

  A WTN natúrkozmetikumok, illetve a felhasznált alapanyagok mindegyike megfelel az egyik legszigorúbb európai natúrkozmetikum szabványnak, amit a Német BDIH ír elő.

  Egészségvédő megoldásaink átfogóan támogatják a női hormonrendszert érintő egészségügyi állapotokat. Egyes nőgyógyászati megbetegedések pl. mióma, endometriózis vagy gyermekvállalási problémák jóval komplexebb megoldást igényelnek, mint egyetlen étrend-kiegészítő alkalmazása. A hatékonyság kiemelkedő jelentőségű! Ezért is törekszünk arra, hogy termékeink összetevői szinergiában, egymást erősítve tudják kifejteni hatásukat. Másik fontos szempont a gyógyuló szervezet tehermentesítése, így felesleges, káros anyagokat, összetevőket nem alkalmazunk. A szervezet összhangjának visszaállítására törekszünk, a termékhez kapcsolódó függést ellenben nem szeretnénk kialakítani.

  Hogyan kapcsolódhatnak a kozmetikumok és az étrend-kiegészítők a hormonrendszer támogatásához?

  Nagyon egyszerűen! Minden természetes alapanyagokat tartalmazó kozmetikumban jó eséllyel vannak olyan hatóanyagok, melyek jótékony hatással vannak nemcsak a bőr, hanem az egész szervezet számára is.

  Hogy is van ez?

  A bőrünkön keresztül sokkal hatékonyabban tudunk bejuttatni bizonyos fontos „építő” anyagokat a szervezetbe, hiszen bőrre kenve gyorsabban, közvetlenül a véráramba juttathatjuk azokat.

  Vannak azonban olyan anyagok, amelyek a tápcsatornán keresztül felszívódva hasznosulnak jobban. Ezek felhasználásával jellemzően étrend-kiegészítők készülnek.

  A Wise Tree Naturals elsősorban megoldásokban és nem pedig termékekben gondolkodik, mivel legtöbbször egy termékben lehetetlen bezsúfolni a szükséges hatóanyagokat.

  Abban hiszünk, hogy nem lehet csak egy oldalról megtámogatva mindenki segítségére lenni. Ezért továbbgondolva a leggyakoribb problémák megoldási lehetőségeit, különböző megoldáscsomagokat állítunk össze. Így nem a tünetek felszíni kezelésére, hanem magára a problémát kiváltó okra ajánlunk valóban hatékony megoldásokat.

  A nők életét gyakran megkeserítik a nőgyógyászati problémák. A nehéz napok tájékán szenvedünk, nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Sokszor azt se tudjuk mi a baj, pedig a tünetek legtöbbször nem járnak egyedül.

  A WTN bemutatja: pl. természetes progeszteron krém yam gyökér kivonattal!

  A WTN natúrkozmetikumok tehát nem tartalmaznak

  • parabén tartósítószereket,
  • ásványolaj és petrolkémiai összetevőket (pl. paraffinok, propilén-glikol, butilén-glikol stb),
  • szintetikus alumínium vegyületeket,
  • mesterséges illatanyokat és színezékeket,
  • állati eredetű anyagokat, ideértve a glicerint,
  • és semmilyen olyan felesleges adalékot, ami az adott natúrkozmetikum működésére nézve nélkülözhető.

  Amennyiben fontos számodra hiteles mérnöki háttér és a valódi, premium minőségű, magyarországon fejlesztett, natúrkozmetikumok iránt érdeklődsz úgy jó helyen jársz

 • Weleda

  Természetes bőrápolás, a Weleda natúr kozmetikumok termékeinek segítségével.

  A Weleda márka név garantálja a természetes és organikus, az egész embert szolgáló testápolást. Az organikus alapanyagai, a Weleda saját biodinamikus gazdálkodásaibó származnak.

  A Weleda natúrkozmetikai termékek a BDIH és a NaTrue független szervezetek által szigorú feltételek mellett biztosított védjegyekkel rendelkeznek. "Több, mint 90 éve harmóniában az emberrel és a természettel."

  90 év tapasztalata, 100%-osan természetes bőr-és testápolás.

 • Dr. Bronner's

  Dr. Bronner's szappanok biológiailag teljesen lebomlanak és ugyanazokból az alapvető növényi olajokból állnak: szűz kókuszolaj, jojobaolaj és kender olaj, amelyeket különböző bio olajok egészítenek ki. Ezek az organikus termékek kiválóan alkalmasak az arc, a test, illetve a hajápolására.

  Az összes Dr. Bronner's által felhasznált összetevő minősített és különböző országokból származik. 
  A cég elkötelezetten támogatja a vegetáriánusokat és vegánokat. A Dr. Bronner's USA vezérigazgatója, David Bronner, maga is támogatja sz állatok védelmét és számos ökológiai projektet. Így a legtöbb termékek 100% vegán. Csak a balzsamok tartalmaznak méhviaszt, amely azonban a vadon élő méhektől származik.

  Nyersanyagok eredete:

  • Olívaolaj - Izrael és Palesztina
  • Kenderolaj - Kanadából
  • Pálmaolaj - Ghána
  • Kókuszolaj - Sri Lanka

  Dr. Bronner's termékek:

  • többszörösen minősítettek
  • ellenőrzött biológiai gazdalkodásból származnak
  • többnyire vegánok
  • állatokon nem teszteltek és kitüntetettek
  • növényi alapúak
  • 100% -ban biológiailag lebonthatóak
  • 100% -ban újrahasznosítható csomagolás

  Minősítések:

  • National Organic Programm (USDA)
  • Fair For Life
  • Oregon Tilth Certified Organic (OTCO)
  • Not Animal Tested
  • NaTrue
  • BDIH
  • Fair Deal

  A Dr. Bronner's az Egyesült Államokban 1858 óta gyártja szappanjait.

 • Koala Baby

  Koala Baby márka

  Tiszta, mint a baba lelke.

  Világvezető a széleskörű baba-mama bőrápálási organikus termékcsaládok között,mivel  melynek minden  terméke bizonyítottan organikus és megfelel a legmagasabb bio előírásoknak.

  Független organikus minősítése biztosítja, hogy mindenki bizalommal használhatja.

  Koala Baby termékek

  A Koala Baby organikus termékei teljes biztonsággal használhatóak, összetevői 100%-ig természetes eredetűek, nem tartalmaznak szintetikus anyagokat (pl. parabéneket), vegyszereket, adalékokat, mesterséges színezékeket.

  Átlagosan 99,4%-ban bizonyítottan organikus (jelenlegi legmagasabb érték a világon).

  Egyik terméküket sem tesztelik állatokon.

  Rendkívül jó hatással rendelkezik az érzékeny és ekcémás bőrproblémával rendelkezők számára.

  Származás: Mount Tamborine, Queensland, Ausztrália.

  Organikus minősítések

  • O.F.C. - Ausztrália.
  • U.S.D.A. (NOP) - USA.
 • Almawin

  Bőrbarát, hatékony ökológiai tisztítószerek, Ön és környezete védelmében. Mosás, mosogatás, takarítás környezet- és bőrbarát bio mosó - és tisztítószerekkel.

 • Dr.Green
 • Mádara

  MÁDARA a natúr és organikus kozmetikumok Lett országból származnak, termékei nemzetközi ECOCERT minősítéssel rendelkeznek. A kozmetikumok valamennyi összetevője tanúsított organikus gazdaságból származik, valamint a gyártási folyamat minden egyes szakasza megfelel a natúr kozmetikumok nemzetközi szabványainak.

  A MÁDARA kínálatában megtalálhatók a bőrspecifikus arcápoló termékcsaládok, az anti-aging krémek, a testápoló és hajápoló termékek, és természetesen a legkisebbek bőrét gyengéden ápoló termékek is. 

  A Mádara termékek:

  • mentesek az egészségre ártalmas kemikáliáktól.

  • nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket.

  • állatkísérlet mentesek.

  • Ecocert által minősítettek. 

  A kozmetikumok hatékonysága bőrgyógyászok által tesztelt.

  A legtöbb termékük vegán és glutén-mentes.

 • Young Living

  Örömmel köszöntjük a Young Living családunkban!

  Hamarosan feltöltünk minden Young Living termékünket, addig IDE KATTINTVA megtekintheti a Young Living katalógusunkat.

  ITT RENDELHETI meg a Young Living  termékeinket.

  Termékeinkkel és rendeléssel kapcsolatban forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz.

  A Young Living küldetése, hogy az illóolajokat a világ minden otthonába eljuttassa. Az emberek mindenhol válaszokat keresnek az egészségüket, valamint a spirituális és pénzügyi jóllétüket érintő kérdésekre. 

  Az illóolajok terén világvezetőként a rendelkezésre álló legtisztább illóolajokat kínáljuk a "Seed to Seal"  folyamatunk révén, amelynek Ön is részese lehet.

  A Young Living több, mint 20 éve az irányadó az illóolajok tisztasága és hatásossága terén. A minőségre vonatkozó ígéretünk központjában a "Seed to Seal" folyamat áll, egy szabadalmaztatott folyamat, amely az eredeti illóolajok előállításának legfontosabb követelményeire összpontosít:

  A MAG (SEED)

  A "Seed to Seal" folyamatok létfontosságú első lépése a kívánatos összetevőket megfelelő arányban tartalmazó növények előállítására alkalmas vetőmagvak kiválasztása.

  A TERMESZTÉS

  A fenntartható mezőgazdasággal kapcsolatos szakértelmünk biztosítja , hogy megfeleljünk a szigorú szabványoknak, a Young Living tulajdonában lévő farmokon és a gondosan felügyelt partnereink farmjain egyaránt.

  A LEPÁRLÁS

  Az ősi és a modern technikákat kombinálva fenntartjuk a jótékony  hatású növényi összetevők ideális profilját minden egyes illóolaj-termékben.

  A VIZSGÁLAT

  A konzisztens minőség és tisztaság garantálása érdekében az illóolajaink vizsgálatára saját belső laboratóriumainkban, valamint harmadik fél létesítményeiben kerül sor.

  A Young Living illóolajok több tucat forrásból származnak, és mindegyikük megfelel a szigorú "Seed to Seal"  minősítéseinknek.

  A LEZÁRÁS

  "Seed to Seal" folyamat azzal zárul, hogy a csúcstechnológiájú létesítményeinkben gondosan lezárunk és ellenőrzünk minden egyes illóolaj-üveget, mielőtt kiszállítanánk azokat a világ minden részén található tagjaink számára.

 • Wooden Spoon

  A Wooden Spoon termékekben nyers és feldolgozatlan organikus olajokat kombinálunk értékes gyógynövény-kivonatokkal, amelyek nem csak teljesen új érzést nyújtanak a test és az arc bőrének, de emellett segítenek abban, hogy a bőr egészséges, fiatalos és ellenállhatatlanul puha maradjon.

  Az összetevők természetes tulajdonságait maximális mértékben megőrző technológiát alkalmazunk.

  Valódi természetes élvezet, amelybe mindenki azonnal beleszeret!