lavera

A lavera natúr kozmetikumok és smink termékek története 30 évre nyúlik vissza. A laverana GmbH-t 1987-ben alapította Thomas Haase. Az a felismerés, amit saját bőrén szerzett, egyértelműen megmutatta számára, hogy a természetben igazi erők rejlenek. A lavera szó jelentése a latinban: „igaz, való”, ami egyben filozófiájára és elkötelezettségére is...

A lavera natúr kozmetikumok és smink termékek története 30 évre nyúlik vissza. A laverana GmbH-t 1987-ben alapította Thomas Haase. Az a felismerés, amit saját bőrén szerzett, egyértelműen megmutatta számára, hogy a természetben igazi erők rejlenek. A lavera szó jelentése a latinban: „igaz, való”, ami egyben filozófiájára és elkötelezettségére is jellemző.

Minden bőrtípusra megtalálja itt a megoldást a szépségápolás terén, legyen akár zsíros bőr, száraz bőr, pattanás kezelése. Továbbá elérhetőek nálunk a további Lavera szépségápolás termékeink, mind a narancsbőr ellen, hajápolás, testápolás, napvédő szerek, természetes dezodorok, testradírok,ajakápolók, babaápolók és férfi natúr kozmetikumok.

 

 A lavera termékek jellemzői:

 > Természetesség: ellenőrzött natúrkozmetikumok, amit a NaTrue logó tanúsít.


> IMO (független ellenőrzőszerv) által ellenőrzött termékek


> Bőrbarát, jól alkalmazható, tesztelt anyagok, számos termék dermatológiailag tesztelt.


> Hatékony, saját termesztésű  bioalapanyagok (lásd a logókról szóló összefoglaló információt).


> Számos termék a német Öko-Test által „Sehr gut” = „nagyon jó” minőstést kapott.

A lavera termékeken előforduló logók jelentését letöltheti, ha ide kattint

 

A lavera tanúsítványt letöltheti, ha ide kattint

 

 

Bővebben

lavera