• sample-2

  LIMITÁLT BLOSSOM BEAUTY CSOMAG

  A MI AJÁNDÉKUNK NEKED!

 • sample-3

  ELLENŐRZÖTT TERMÉKEK

  BELSŐ ÉS KÜLSŐ SZÉPSÉG AZ ÜNNEPEKRE

 • Köszöntünk

  a vegyszermentes termékek webáruházában

  Az Organic Beauty egy belvárosi stúdió, nagykereskedés és webáruház egyben, ahol kizárólag tiszta, naturális, organikus vagy demeter készítményeket találtok. Nálunk biztonságosan vásárolhattok, hiszen minden termékünk tesztelésre került, tanúsítvánnyal rendelkezik és az összetevők listáját folyamatosan ellenőrizzük. 2009-ben alapítottuk meg a cégünket, mely egy fotóstúdióval egybekötve a mai napig nagyon sikeresen üzemel.

 • 100%minőségi garancia

  100% garancia, hogy termékeink nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, parabéneket, talkumot, kőolajszármazékokat, génmanipulált összetevőket, szintetikus anyagokat, nem tesztelték állatokon.

 • Gyors ésEgyszerű

  Rendelj kényelmesen, gyorsan telefonról vagy táblagépről. Nem kell sorban állnod a zsúfolt üzletekben, rendelj neten otthonról, kényelmesen és fordítsd arra az idődet, amire igazán szükséges! Kérj szaktanácsot, amire mi 24 órán belül válaszolunk!

BIOsminkmester Blog

 • Organic Beauty a kezdetektől...

  2017-07-27

  Organic Beauty a kezdetektől...

  Arra törekszünk, hogy az Organic Beauty Studio-ban kizárólag tiszta, naturális, organikus vagy demeter készítményekkel találkozzatok. Nálunk biztonságosan vásárolhattok, hiszen minden termékünk tesztelésre került, tanúsítvánnyal rendelkezik és az összetevők listáját saját magunk ellenőrizzük.

 • Otthonod tisztasága a te védelmedben!

  2017-07-13

  Otthonod tisztasága a te védelmedben!

  Mint már tudhatják rólunk, az Organic Beauty-ról, hogy nálunk biztonsággal választhattok termékeink közül, hiszen saját magunk vizsgáljuk át a hozzánk bekerülő termékeket.

;