• sample-2

  ORGANIKUS TERMÉKEK!

  Válogatott, garantált mínőség!

 • sample-3

  Keresd Meglepetésünk!

  LIMITÁLT KIADÁSÚ

  PETAL RÚZS

 • Simple-1

  FIATALOK KEDVENC SMINKJE!

  Természetesen szép!

 • Köszöntünk

  a vegyszermentes termékek webáruházában

  Az Organic Beauty egy belvárosi stúdió, nagykereskedés és webáruház egyben, ahol kizárólag tiszta, naturális, organikus vagy demeter készítményeket találtok. Nálunk biztonságosan vásárolhattok, hiszen minden termékünk tesztelésre került, tanúsítvánnyal rendelkezik és az összetevők listáját folyamatosan ellenőrizzük. 2009-ben alapítottuk meg a cégünket, mely egy fotóstúdióval egybekötve a mai napig nagyon sikeresen üzemel.

 • 100%minőségi garancia

  100% garancia, hogy termékeink nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, parabéneket, talkumot, kőolajszármazékokat, génmanipulált összetevőket, szintetikus anyagokat, nem tesztelték állatokon.

 • Gyors ésEgyszerű

  Rendelj kényelmesen, gyorsan telefonról vagy táblagépről. Nem kell sorban állnod a zsúfolt üzletekben, rendelj neten otthonról, kényelmesen és fordítsd arra az idődet, amire igazán szükséges! Kérj szaktanácsot, amire mi 24 órán belül válaszolunk!

BIOsminkmester Blog

 • Miért éppen a Koala Baby?

  2017-04-30

  Miért éppen a Koala Baby?

  A Koala baby „tiszta, mint a baba lelke.” Ez a kijelentés elsőre talán kicsit túlzásnak hangzik… pedig egyáltalán nem az. Képzeljen el egy olyan termékcsaládot, ahol minden egyes összetevő előnyös, és a baba bőrének egészségére válik. Örömmel mutatjuk be a Koala Baby-t… egy olyan testápolási termékcsaládot, amely kizárólag tiszta, természetes összetevőkből áll, mezőgazdaságilag minősített szerves, petrokémiai, ásványi olajok, szintetikus illat

 • Sminkelés a Zuii bio dekorkozmetikumaival

  2015-12-06

  Sminkelés a Zuii bio dekorkozmetikumaival

  Sminkelés a Zuii bio dekorkozmetikumaival 1. lépés - Előkészítés 2. lépés – Alapozás 3. lépés – Fixálás 4. lépés - Bőrhibák elrejtése 5. lépés- Kontúrozás 6. lépés - Szemek 7. lépés - A szemöldök kiemelése 8. lépés - Ajkak 9. lépés - Arctisztítás