Organic Beauty a kezdetektől...

Organic Beauty a kezdetektől...

ORGANIC BEAUTY A KEZDETEKTŐL...

2008-ban indult történetünk…

Álmodtunk egy organikus világot magunk köré; elkezdtük figyelni a háztartásunkban lévő kemikáliákat.

Az ok egyszerű volt: sminkesként allergiás lettem bizonyos kozmetikai összetevőkre, amelyek megtalálhatóak voltak szinte az összes professzionális kozmetikumomban. Nem volt mit tenni, keresnem kellett olyan termékeket, melyekkel folytatni tudtam a munkám és nem okoztam vele gondot sem magamnak, sem a vendégeimnek. Az út rögös volt, és még a mai napig is tart...

Számos terméket teszteltem a világ különböző pontjáról, míg végre rátaláltam első márkánkra, az Ausztráliából származó Zuii Organic - növényi sminkeket forgalmazó - termékcsaládra. Amire ez a csoda hozzám került, már túl voltam egy-két rossz tapasztalaton a természetes sminkekkel kapcsolatban. Nem volt elég pigment tartalmuk, nem volt elegendő mennyiségű szín vagy textúra, hamar felszívódtak a bőrön.

A Zuii-val azonban egy csapásra megváltozott minden.

Azt nem állítom, hogy anno olyan színes termékpalettája volt, mint egy hagyományos - kemikáliákat tartalmazó - professzionális sminkcsaládnak, de ahhoz mindenképpen elegendő volt, hogy kiváltsam a szintetikus sminkeket és egy új irányt, egy új lehetőségeket mutassak a hölgyeknek.

   

Mára a Zuii oda fejlődött, hogy közel 500 színnel áll a kedves vásárlók szolgálatára. Emellett a világ legtisztább növényi sminkje, melynek nincs párja a professzionális sminkelésre használt bio sminkek között, és az alapanyag minőség tekintetében is egyedülálló. 

nnen már egyenes út vezetett, az Organic Beauty Studio-ig...

2009-ben megalapítottuk cégünket, mely egy fotóstúdióval egybekötve a mai napig nagyon sikeresen üzemel.              

A Zuii Organic gyártó csapata felkért a termék BIO sminkmesterének, így a kiváló kapcsolatunk még szorosabbra fűződött. Folyamatos egyeztetések útján kölcsönösen segítettük egymás munkáját. Mi kitaláltuk, hogy milyen termékekre lenne még szükségünk ahhoz, hogy a Zuiiról valóban elmondhassuk, hogy a világ első professzionális BIO sminkcsaládja, ők pedig előállították az általunk megálmodott termékeket, színeket és minőséget. 

Egyre ismertebb lettem Magyarországon, mint első biosminkes. Természetesen voltak, akik furán néztek rám abban az időben, hogy mit akarok én a bio sminkjeimmel… De hála nektek, a ti hatalmas támogatásotoknak és szereteteteknek, mi kitartottunk, és a mai napig cégünk fő termékcsaládja a Zuii Organic Ausztrál bio sminkcsalád. 

Nem sokkal később a BIONOM Kft. felkért sminktanácsadójának, melyet a mai napig nagy lelkesedéssel teljesítek. Örömömre szolgál, hogy segíthetek olyan hölgyeknek, akik eddig csak vágytak a csodás külsőre, szép sminkre, most hozzá is juthatnak.

Az évek során egyre több külföldi szakmai kiállításon vettem részt, egyre többen kerestek meg azzal, hogy segítsük piacra juttatni a termékeiket. Amelyek közülük beváltak, azokat mi is felvettük a terméklistánkra. Arra törekszünk, hogy az Organic Beauty Studio-ban kizárólag tiszta, naturális, organikus vagy demeter készítményekkel találkozzatok. Nálunk biztonságosan vásárolhattok, hiszen minden termékünk tesztelésre került, tanúsítvánnyal rendelkezik és az összetevők listáját saját magam ellenőrzöm. 

  

Az évek alatt kiváló termékkörünk alakult ki, természetesen a sminkekből kiindulva. Időközben anyuka lettem és még több, általunk kipróbált és jól bevált terméket tettünk be a baba-mama termékkörbe, melyeket mi is használunk, és jó szívvel ajánljuk a ti családotoknak is. 

Így összességében az Organic Beauty Studio egy családi vállalkozás, mely a családok barátja is lett a mindennapokban.

Köszönjük a tőletek kapott támogatást, és a sok pozitív visszajelzést. Használjátok szeretettel az áruházunkban forgalmazott termékeinket! Ugyanakkor, ha kérdésetek van, ne fogjátok vissza magatokat, hiszen én nap mint nap azon fáradozom, hogy megoldást találjak a problémáitokra.

Higgyétek el, sokkal jobban fogjátok magatokat érezni, ha a régi, megszokott márkák helyett hagyjátok becsempészni az életetekbe a tiszta, egészséges és természetes összetevőket.

Organic Beauty

"Belső és külső egészség"

Kapcsolódó hozzászólások:

Hagyj üzenetet

Az összes mező kitöltése kötelező

Név:
E-mail: (nem publikáljuk!)
Hozzászólás:
Kód beírása
;