Otthon

Otthon

Mire lehet szükséged az otthonod és a családod környezetében? Tudatosan választod meg, hogy mik kerüljenek be a háztartásodba? Mi sem könnyebb ennél, hiszen Mi segítünk ebben Neked! A minőséget Mi már ellenőriztük számodra, nem tartalmaz egyik termékünk sem kemikáliákat, szervezetre káros összetevőket. Innentől kezdve, Neked csak annyit ...

Otthon

Mire lehet szükséged az otthonod és a családod környezetében? Tudatosan választod meg, hogy mik kerüljenek be a háztartásodba? Mi sem könnyebb ennél, hiszen Mi segítünk ebben Neked! A minőséget Mi már ellenőriztük számodra, nem tartalmaz egyik termékünk sem kemikáliákat, szervezetre káros összetevőket. Innentől kezdve, Neked csak annyit kell tenned, hogy kiválaszd melyik természetes illatú terméket szeretnéd és máris a Tiéd. 

Babák védelmében

Számos termékünk kifejezetten +0 hótól ajánlott, gondosan összeválogatott összetevőkből készülnek, nem tartalmaznak illatanyagokat.

Otthoni környezet

A család mindennapi életét ellátjuk bio és természetes termékeinkkel, hiszen az Organic Beauty kínálatában megtalálod a mosó-és öblítőszereket, mosogatószereket, tisztítószereket. Élj velünk biztonságban!!!

Bővebben

Otthon 

 • Tiszta víz

  A víz hatása a szervezetre.
  Az egészségtudatos élet egyik pillére, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű vizet fogyasszunk nap mint nap. A sejtek egészséges működéséhez, a jó hidratáltsághoz, a pozitív energiához elengedhetetlen a minőségi víz.

  Termékeink közt megtalálhatók:

  • zuhanyszűrők
  • hidrogénes készülékek
  • víztisztító készülékek
 • Bababarát

  Bababarát

  Minden termékünket gondosan összeválogattuk, de a gyermekek és babák védelme fokozott figyelmet igényel. Nem mindegy mivel mosod a ruháit az eszközeit, de most megnyugodhatsz, mert itt összeválogatott termékeket nyugodtan használhatod!

 • Mosogatás

  Mosogatás

  Addig válogattunk míg megtaláltuk a legjobb természetes mosogatószert, mely nemcsak azért mert allergénmentes és minden káros anyagtól mentes, hanem biztonsággal használható babák és gyermekek környezetében egyaránt.

 • Mosás

  Mosás

  Odafigyelsz miket használsz, akkor a mosószereidet, öblítőket se hagyd figyelmen kívül! Így biztonságban lehetsz, hogy a ruháid, melyek közvetlenül érintkeznek a bőröddel, semmilyen kemikáliát vegyszert és káros anyagot nem szív fel magába. Gondosan összeválogatott mosószereink, minősített természetes és bio termékek, melyek nem tartalmaznak egészségre ártalmas káros anyagokat. 

;