Zuii Organic

Zuii Organic története

A Zuii Organic innovatív termékválasztéka 6 éves kutatás és fejlesztés után 2008-ban debütált a nemzetközi piacon. Az volt az álmunk, hogy egy sor olyan Igazoltan Bio Dekorkozmetikumot fejlesszünk ki, melyek „több, mint természetesek”, és egy sor olyat, melyek megfelelnek az „bio” szó követelményeinek. A Zuii Organi...

Zuii Organic története

A Zuii Organic innovatív termékválasztéka 6 éves kutatás és fejlesztés után 2008-ban debütált a nemzetközi piacon. Az volt az álmunk, hogy egy sor olyan Igazoltan Bio Dekorkozmetikumot fejlesszünk ki, melyek „több, mint természetesek”, és egy sor olyat, melyek megfelelnek az „bio” szó követelményeinek. A Zuii Organic olyan termékeket kínál, melyek nemhogy eleget tesznek ezen elvárásoknak, de túl is szárnyalják.

Az ausztráliai gyártás alapkövetelmény volt számunkra, vállalatunk 100%-ban ausztrál tulajdon, valamennyi termék a legfejlettebb technológiával készül és kerül legyártásra. Annak köszönhetően, hogy a gyártás Ausztráliában zajlik, lehetőségünk van az összetevők legtisztább formáinak megszerzésére a gyártáshoz és feldolgozáshoz.

A tehetséges és kreatív fejlesztő csapatunkkal képesek vagyunk megalkotni és kifejleszteni a Zuii termékek sorát, melyek „Igazoltan Organikus virágszirom” illóolajokon, növényi kivonatokon, vitaminokon és ásványi anyagokon alapulnak.

A Zuii Organic termékek egyáltalán nem tartalmaznak:

 • - talkumot,
 • - parabéneket,
 • - kőolajszármazékokat,
 • - génmanipulált összetevőket,
 • - szintetikus anyagokat,
 • - nem tesztelték állatokon.

Egy olyan vállalat vagyunk, melyet a szeretet, a természet és a „bio” víziója inspirál. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan vállalatot alapítottunk, melyet nem a kapzsiság vezérel, hanem az ereje a könyörületességben és a lelkesedésben rejlik. Minden tettünk azért van, hogy elősegítse a jólétet a világon. Az Ausztráliában termesztett igazoltan bio összetevők az ökológiai forrásai annak az egyedülálló gyártási folyamatnak és nemzetközi sztenderdeknek, melyek teljes mértékben megegyeznek a „kegyetlenségmentesség” melletti elkötelezettségünkkel, azaz hogy kozmetikumaink egyetlen gyártási folyamatában sem tesztelik a termékeket állatokon.

Szeretet a világért, ebben élünk – a Zuii hisz abban, hogy visszaad a földnek, ami a mi köszönetnyilvánításunk a kozmetikumainkhoz való összes természetes összetevő felhasználásáért. Szervezetek széles körét támogatjuk, hogy csak néhányat említsünk Planet Ark, Animal Cruelty Free.

Hisszük, hogy a Zuii megragadta a természet lényegét és egy környezetbarát, teljesen egyéni és egyedülálló dekorkozmetikumcsaládot alkotott az Igazoltan Bio Virágszirmok, illóolajok, vitaminok és ásványi anyagok egyesítésével. Ennek köszönhetően olyan színpalettát kínál, mely korábban csak vegyszer alapú kozmetikumokkal volt elérhető.

A Zuii Organics büszkén áll gyártott és értékesített termékei mögött, tudva hogy tisztaságuk és hatékonyságuk segít az embereknek megóvni egészségüket és szépségüket, miközben arra inspirálja őket, hogy felismerjék és előmozdítsák a szépséget és egészséget másokban. A Zuii Igazoltan Bio Növényi összetevők táplálják és javítják bőre egészségét miközben a fiatalság természetesen friss, egészséges ragyogását kölcsönözik a mindennapokra.

Hálásak vagyunk, hogy a vállalatunk folyamatosan növekszik, és Zuii Organic nap mint nap új rajongókat szerez. Mi több mi együttműködünk másokkal, és így válunk képessé pozitív hatások kiváltására.

Tudjuk, hogy beleszeretsz és élvezni fogod a „virágok viselését az arcodon” érzést. Boldogok vagyunk, hogy megalkottuk a Zuii-t, hogy elhozza Neked a Szeretetet, Természetet és „Tiszta termékeket”.

BIO TANÚSÍTVÁNY

Az OFC négy meghatározó, kereskedelemorientált biogazdálkodást folytató farmer közös elképzelését képviseli.

A négy igazgató és családjaik felismerték a biotermékek bejegyzésének, magas szintű nyilvántartási, átláthatósági és termék- megkülönböztetési rendszerének szükségességét.

Az OFC az AQIS (Australian Quarantine and Inspection Service) biotermék minősítő szervezetként Q-271 szám alatt jegyezte be.

Az Organic Food Chain Pty Ltd-t az USA- ban biotermékeket akkreditáló irodaként az USDA Nationl Organic Program (NOP) jegyezte be.

Az Organic Food Chain Pty Ltd-t jelenleg is számon tartja a Japán Mezőgazdasági, Erdészeti és Halászati Minisztérium (MAFF) és az EU, mint az ECC2092/91 rendelet részét képző EC94/92 direktivált teljesítő Szerves Minősítő Testületet.
Az Organic Food Chain Pty Ltd az SGS International JAS - ANZ AS/NZS ISO9001-2000 minőségbiztosítási bizonyítványával rendelkezik.
        

Bővebben

Zuii Organic 

 • Zuii Organic - Arc

  Arc

  Bio minősített sminkek

  Szereted sminkelni magad? Viselj Virágokat Arcodon! A Zuii Organic tanúsított bio növényi dekorkozmetikumai most lehetőséget biztosítanak, hogy professzionális, tartós sminkekkel hozd létre sminkedet. Könnyedén megtalálhatod a legjobb alapozódat, arcpirosítódat, bronzosítódat, korrektorodat vagy akár Primeredet. De mi alapján is válassz? Ha segítségre lenne szükséged hívd online vonalunkat!

 • Zuii Organic - Szem

  Szem

  Zuii Oragnic szemhéjpúderek, szemceruzák, szempillaspirálok és szemöldökkréták

  Mivel tudnak többet a Zuii Organic szemhéjpúderei? Növényi pigmenteket és nem ásványi pigmenteket tartalmaznak, ennek köszönhetően a színek jóval pigmentáltak és tartósabbak, mint ásványi társaik. Szemceruzáink és szemöldökkrétáink, pedig a méhviasznak köszönhetően nagy tartós hatást biztosítanak. Szempillaspiráljaink pedig úttörőek a bio szempillaspirálok között, mivel elsőként hozták létre a kenődésmentes formulát. A szem és környéke egy kifejezetten érzékeny terület, így biztonságban lehet hiszen termékeink nem tartalmaznak semmilyen káros összetevőt.

 • Zuii Organic - Száj

  Száj

  Telt ajkak és érzéki csábító színek, esetleg a visszafogott természetes és nude árnyalatok kedvelője vagy? Bármelyiket is keresed, itt megtalálod!

  Amennyiben vegán rúzst szeretnél, abban az esetben válaszd a Zuii Organic Rúzs&Arcpírt.

 • Zuii Organic - Önbarnítók

 • Zuii Organic - Eszközök

  Eszközök

  A Zuii Organic ecsetkészlete igen praktikus, kis helyen elfér és az 5 alap ecsettel könnyedén és gyorsan felvihető a smink. Ecseteink vegának, így akinek ez szintén fontos, biztosítjuk számukra.

 • Zuii Organic - Lux

  A Luxus Zuii smink célja, hogy megóvja a bőrét a légszennyezés káros hatásaitól. A legfontosabb összetevők, például a Pavlova Lutheri Extract segítségével kifejlesztett, ezek a nagy teljesítményű termékek védelmet nyújtanak, megakadályozva a szennyező anyagok áthatolását és károsodását. Funkcionális hatóanyagokat és botanikai kivonatokat tartalmaznak  a bőrünk táplálására, védelmére és kezelésére.

 • Zuii Organic - Testápolás
;