Szájápolás

Szájápolás

Természetes száj higiénia ás szájápolás. Friss lehelet és szép fogak. Mindezt tedd úgy használj bio szájvizet,fluorid mentes fogkrémet, esetleg homeopátiás fogkrémet, de a gyermekek kedvenc epres fogkémét is megtalálhatod itt. Hiszen minden szájápolási termékünk válogatott minőségű, ellenőrzött összetevőkből készül. A külső szájápolá...

Szájápolás

Természetes száj higiénia ás szájápolás. Friss lehelet és szép fogak. Mindezt tedd úgy használj bio szájvizet,fluorid mentes fogkrémet, esetleg homeopátiás fogkrémet, de a gyermekek kedvenc epres fogkémét is megtalálhatod itt. Hiszen minden szájápolási termékünk válogatott minőségű, ellenőrzött összetevőkből készül. A külső szájápolás is fontos, ezért organikus ajakápolódról se feledkezz meg!

Bővebben

Szájápolás 

 • Fogkrém

  Fogkrém

  Vigyázz fogaid épségére és szépségére, hiszen egy szép mosollyal örömet okoznak másoknak is. Külön válogattuk számodra a fluoridmentes, a gyermek fogkrém, a homeopátiás  és érzékeny fogaknak megfelelő legjobb fogkrémeket. Természetes és bio fogkrémeink elhozzák Neked a természetes szájhigiénia csodáját.

 • Szájvíz

  Szájvíz

  Természetes gyógynövény alapú szájvizek, melyek messze túl tesznek azon, hogy gyulladáscsökkentő hatásúak vagy csak az alap szájhigiénia miatt szeretnéd használni. Mivel nem tartalmaz semmi szervezetre káros anyagokat, nem kell félned, hogy esetleg milyen félelmetes anyagpok szívódhatnak fel a nyálkahártyán keresztül a szervezeted. Élj biztonságban, válaszd az Organic Beauty válogatott bio és natúr minősített termékeit!

 • Ajakápolók

  Ajakápolók

  Legyen akár téli hideg okozta vagy a nyári nap okozta kellemetlen repedezett, száraz ajak,mostantól mondj búcsút neki. Természetes, káros összetevőktől mentes ajakápolóink, nemcsak egyszerűen hidratálják az ajkainkat, hanem hosszan tartó ápolást nyújtanak. Különböző gyümölcs változataiból, könnyedén megtalálod a kedvencedet. Azonban ha organikus UV A/B szűrős ajakápolót keresel, itt azt is megtalálod, kiváló Organic Beauty minőségben!

 • Fogkefe és fogselyem
;