Márkák

Márkák

2008-ban indult történetünk…

Álmodtunk egy organikus világot magunk köré; elkezdtük figyelni a háztartásunkban lévő kemikáliákat, mely mostanra egy organikus webshoppá nőtte ki magát.

Saját márkánk a Zuii Organic ausztráliából, mely rendelkezik BDIH, Cosmos Organic , Nasaa tanúsítványokkal és nem tesztelték állatokon. Összetevőink 99% ...

Márkák

2008-ban indult történetünk…

Álmodtunk egy organikus világot magunk köré; elkezdtük figyelni a háztartásunkban lévő kemikáliákat, mely mostanra egy organikus webshoppá nőtte ki magát.

Saját márkánk a Zuii Organic ausztráliából, mely rendelkezik BDIH, Cosmos Organic , Nasaa tanúsítványokkal és nem tesztelték állatokon. Összetevőink 99% bio gazdálkodásból származnak. Tesztelgettünk a termékeket és elemeztük az összetevő listákat, ami alapján egyre több kiváló bio márkát beválogattunk a webáruházunkba.

További bio és természetes márkáink

Eleinte csak a bio smink és a bio kozmetikai márkákban merültünk el, azonban hamar kinőttük magunkat és ma már megtalálható nálunk a babaápolás, férfikozmetikumok, napvédelem,szájápolás,hajápolástestápolás, egészséges étrend kiegészítők és vitaminok, teák, ételek, háztartási cikkek....

Minden termék szigorú elvárásainknak megfelelően kerülhettek be az Organic Beauty termékei közé, így bátran ajánljuk minden termékünket!

Bővebben

Márkák 

 • Zuii Organic

  Zuii Organic története

  A Zuii Organic innovatív termékválasztéka 6 éves kutatás és fejlesztés után 2008-ban debütált a nemzetközi piacon. Az volt az álmunk, hogy egy sor olyan Igazoltan Bio Dekorkozmetikumot fejlesszünk ki, melyek „több, mint természetesek”, és egy sor olyat, melyek megfelelnek az „bio” szó követelményeinek. A Zuii Organic olyan termékeket kínál, melyek nemhogy eleget tesznek ezen elvárásoknak, de túl is szárnyalják.

  Az ausztráliai gyártás alapkövetelmény volt számunkra, vállalatunk 100%-ban ausztrál tulajdon, valamennyi termék a legfejlettebb technológiával készül és kerül legyártásra. Annak köszönhetően, hogy a gyártás Ausztráliában zajlik, lehetőségünk van az összetevők legtisztább formáinak megszerzésére a gyártáshoz és feldolgozáshoz.

  A tehetséges és kreatív fejlesztő csapatunkkal képesek vagyunk megalkotni és kifejleszteni a Zuii termékek sorát, melyek „Igazoltan Organikus virágszirom” illóolajokon, növényi kivonatokon, vitaminokon és ásványi anyagokon alapulnak.

  A Zuii Organic termékek egyáltalán nem tartalmaznak:

  • - talkumot,
  • - parabéneket,
  • - kőolajszármazékokat,
  • - génmanipulált összetevőket,
  • - szintetikus anyagokat,
  • - nem tesztelték állatokon.

  Egy olyan vállalat vagyunk, melyet a szeretet, a természet és a „bio” víziója inspirál. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan vállalatot alapítottunk, melyet nem a kapzsiság vezérel, hanem az ereje a könyörületességben és a lelkesedésben rejlik. Minden tettünk azért van, hogy elősegítse a jólétet a világon. Az Ausztráliában termesztett igazoltan bio összetevők az ökológiai forrásai annak az egyedülálló gyártási folyamatnak és nemzetközi sztenderdeknek, melyek teljes mértékben megegyeznek a „kegyetlenségmentesség” melletti elkötelezettségünkkel, azaz hogy kozmetikumaink egyetlen gyártási folyamatában sem tesztelik a termékeket állatokon.

  Szeretet a világért, ebben élünk – a Zuii hisz abban, hogy visszaad a földnek, ami a mi köszönetnyilvánításunk a kozmetikumainkhoz való összes természetes összetevő felhasználásáért. Szervezetek széles körét támogatjuk, hogy csak néhányat említsünk Planet Ark, Animal Cruelty Free.

  Hisszük, hogy a Zuii megragadta a természet lényegét és egy környezetbarát, teljesen egyéni és egyedülálló dekorkozmetikumcsaládot alkotott az Igazoltan Bio Virágszirmok, illóolajok, vitaminok és ásványi anyagok egyesítésével. Ennek köszönhetően olyan színpalettát kínál, mely korábban csak vegyszer alapú kozmetikumokkal volt elérhető.

  A Zuii Organics büszkén áll gyártott és értékesített termékei mögött, tudva hogy tisztaságuk és hatékonyságuk segít az embereknek megóvni egészségüket és szépségüket, miközben arra inspirálja őket, hogy felismerjék és előmozdítsák a szépséget és egészséget másokban. A Zuii Igazoltan Bio Növényi összetevők táplálják és javítják bőre egészségét miközben a fiatalság természetesen friss, egészséges ragyogását kölcsönözik a mindennapokra.

  Hálásak vagyunk, hogy a vállalatunk folyamatosan növekszik, és Zuii Organic nap mint nap új rajongókat szerez. Mi több mi együttműködünk másokkal, és így válunk képessé pozitív hatások kiváltására.

  Tudjuk, hogy beleszeretsz és élvezni fogod a „virágok viselését az arcodon” érzést. Boldogok vagyunk, hogy megalkottuk a Zuii-t, hogy elhozza Neked a Szeretetet, Természetet és „Tiszta termékeket”.

  BIO TANÚSÍTVÁNY

  Az OFC négy meghatározó, kereskedelemorientált biogazdálkodást folytató farmer közös elképzelését képviseli.

  A négy igazgató és családjaik felismerték a biotermékek bejegyzésének, magas szintű nyilvántartási, átláthatósági és termék- megkülönböztetési rendszerének szükségességét.

  Az OFC az AQIS (Australian Quarantine and Inspection Service) biotermék minősítő szervezetként Q-271 szám alatt jegyezte be.

  Az Organic Food Chain Pty Ltd-t az USA- ban biotermékeket akkreditáló irodaként az USDA Nationl Organic Program (NOP) jegyezte be.

  Az Organic Food Chain Pty Ltd-t jelenleg is számon tartja a Japán Mezőgazdasági, Erdészeti és Halászati Minisztérium (MAFF) és az EU, mint az ECC2092/91 rendelet részét képző EC94/92 direktivált teljesítő Szerves Minősítő Testületet.
  Az Organic Food Chain Pty Ltd az SGS International JAS - ANZ AS/NZS ISO9001-2000 minőségbiztosítási bizonyítványával rendelkezik.
          

 • Konzol

  Természetes bázis krémek, krémkeverékek és olajok. 100% tisztaságúak és hidegen sajtolt báziskrémek, az egész test ápolására.

 • Organic Shop
 • Lepo

  A LEPO bio 

  •  ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkezik
  •  Nem tartalmaznak kőolaj származékokat, sem állati eredetű összetevőket, kivéve a mézet, propoliszt és a méhviaszt.

 • Anandam

  Anandam

  Anandam Baba-Mama Bio tisztítószerekről és illóolajokról

  Természetes hogy védeni akaroda kisbabád bőrét, ebben mi teljes biztonsággal a segítségedre leszel. Dőlj hátra nyugodtan, Mi már leellenőriztük helyetted a termékeket.

  Ezenkívül termékeink: foszfátmentes, parabénmentes, hippoallergén,  és biológialag lebomló flakonban kerülnek csomagolásra.

   

 • Wise Tree Naturals

  Wise Tree Naturals

  Ez nem egy tipikus natúrkozmetikai termékcsalád, ez egy probléma megoldó termékcsalád. Leygen akár női hormonrendszeri problémád a Wise Tree segítséget nyújt benne.

  A WTN natúrkozmetikumok tehát nem tartalmaznak

  parabén tartósítószereket,
  ásványolaj és petrolkémiai összetevőket (pl. paraffinok, propilén-glikol, butilén-glikol stb),
  szintetikus alumínium vegyületeket,
  mesterséges illatanyokat és színezékeket,
  állati eredetű anyagokat, ideértve a glicerint,
  és semmilyen olyan felesleges adalékot, ami az adott natúrkozmetikum működésére nézve nélkülözhető.

 • L'erbolario

  A L’Erbolario

  A legkiválóbb Olasz natúr parfümök.

  Minősítések

  100%-ban Olaszországban gyártották
  Nem tesztelték állatokon
  Bőrgyógyászatilag tesztelt
  Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket
  Nem tartalmaz génmódosított anyagokat
  FSC csomagolás

 • Herbatint

  Herbatint

  Természetes növényi hajfesték, mely minimális, egészségre ártalmatlan gyógyszerészeti anyagokat tartalmaz. Teljes ősz fedést biztosít, mind a 36 gyönyörűen csilló természetes színárnyalata, melyek ezen felül ammónia mentesek.

  Jel magyarázat:

  • N: természetes árnyalatok
  • C: hamvas árnyalatok
  • R: rezes árnyalatok
  • D: arany tónusú árnyalatok
  • M: mahagóni árnyalatok
  • DR: világos arany tónusú árnyalatok
  • FF: divat színek
 • Dr. Bronner's

  Dr. Bronner's

  Dr. Bronner's szappanok biológiailag teljesen lebomlanak és ugyanazokból az alapvető növényi olajokból állnak: szűz kókuszolaj, jojobaolaj és kender olaj, amelyeket különböző bio olajok egészítenek ki. Ezek az organikus termékek kiválóan alkalmasak az arc, a test, illetve a hajápolására.

  Az összes Dr. Bronner's által felhasznált összetevő minősített és különböző országokból származik. 
  A cég elkötelezetten támogatja a vegetáriánusokat és vegánokat. A Dr. Bronner's USA vezérigazgatója, David Bronner, maga is támogatja sz állatok védelmét és számos ökológiai projektet. Így a legtöbb termékek 100% vegán. Csak a balzsamok tartalmaznak méhviaszt, amely azonban a vadon élő méhektől származik.

  Dr. Bronner's termékek:
  többszörösen minősítettek
  ellenőrzött biológiai gazdalkodásból származnak
  többnyire vegánok
  állatokon nem teszteltek és kitüntetettek
  növényi alapúak
  100% -ban biológiailag lebonthatóak
  100% -ban újrahasznosítható csomagolás
  Minősítések:
  National Organic Programm (USDA)
  Fair For Life
  Oregon Tilth Certified Organic (OTCO)
  Not Animal Tested
  NaTrue
  BDIH
  Fair Deal

  A Dr. Bronner's az Egyesült Államokban 1858 óta gyártja szappanjait.

 • Weleda

  Weleda

  Keresed még a számodra megfelelő natúrkozmetikai terméked? Már jó helyen jársz. Minden termékünk BDIH és NaTrue minősítéssel rendelkezik. 

  Mi már ellenőriztük helyetted, itt az ideje hogy kipróbáld!

 • Primavera

  Primavera

  A Primavera Németország piacvezető cége tiszta, természetes illóolaj kínálatát illetően. Az egyik legszélesebb, legkiválóbb minőségű aromaterápiás termékpalettával rendelkezik. Minden illóolajuk 100%-ban valódi és tiszta: kizárólag a meghatározott növényből kinyert olajat tartalmazzák, nem higítják más olajokkal.

  Filozófiája azon a megértésen alapul, hogy az egészség és a szépség holisztikus perspektívája egyensúlyt teremt a test, az elme és a lélek között az általános  jól-lét és harmónia érdekében.

 • Alteya Organics
 • Young Living

  Young Living

  Örömmel köszöntjük a Young Living családunkban!

  Hamarosan feltöltünk minden Young Living termékünket, addig IDE KATTINTVA megtekintheti a Young Living katalógusunkat.

  ITT RENDELHETI meg a Young Living  termékeinket.

  Termékeinkkel és rendeléssel kapcsolatban forduljon bizalommal tanácsadóinkhoz.

  A Young Living küldetése, hogy az illóolajokat a világ minden otthonába eljuttassa. Az emberek mindenhol válaszokat keresnek az egészségüket, valamint a spirituális és pénzügyi jóllétüket érintő kérdésekre. 

  Az illóolajok terén világvezetőként a rendelkezésre álló legtisztább illóolajokat kínáljuk a "Seed to Seal"  folyamatunk révén, amelynek Ön is részese lehet.

  A Young Living több, mint 20 éve az irányadó az illóolajok tisztasága és hatásossága terén. A minőségre vonatkozó ígéretünk központjában a "Seed to Seal" folyamat áll, egy szabadalmaztatott folyamat, amely az eredeti illóolajok előállításának legfontosabb követelményeire összpontosít:

  A MAG (SEED)

  A "Seed to Seal" folyamatok létfontosságú első lépése a kívánatos összetevőket megfelelő arányban tartalmazó növények előállítására alkalmas vetőmagvak kiválasztása.

  A TERMESZTÉS

  A fenntartható mezőgazdasággal kapcsolatos szakértelmünk biztosítja , hogy megfeleljünk a szigorú szabványoknak, a Young Living tulajdonában lévő farmokon és a gondosan felügyelt partnereink farmjain egyaránt.

  A LEPÁRLÁS

  Az ősi és a modern technikákat kombinálva fenntartjuk a jótékony  hatású növényi összetevők ideális profilját minden egyes illóolaj-termékben.

  A VIZSGÁLAT

  A konzisztens minőség és tisztaság garantálása érdekében az illóolajaink vizsgálatára saját belső laboratóriumainkban, valamint harmadik fél létesítményeiben kerül sor.

  A Young Living illóolajok több tucat forrásból származnak, és mindegyikük megfelel a szigorú "Seed to Seal"  minősítéseinknek.

  A LEZÁRÁS

  "Seed to Seal" folyamat azzal zárul, hogy a csúcstechnológiájú létesítményeinkben gondosan lezárunk és ellenőrzünk minden egyes illóolaj-üveget, mielőtt kiszállítanánk azokat a világ minden részén található tagjaink számára.

 • Anthyllis

  Anthyllis olasz biokozmetikum

  Minden terméket a baba, a gyermekek és a háztartás napi szükségleteire hoztunk létre. Kiválasztottuk a legjobb természetes összetevőket, melyek képesek fenntartható termékek megvalósítására.

  TANÚSÍTVÁNYOK

  Az Eco-friendly Organic Division termékeit egy harmadik testület, különösen az Etikai és Környezetvédelmi Minisztérium ICEA által hitelesítették. A saját márkanévvel ellátott termékek is tanúsítottak az Ecocert rendszer szerint.

  Mind a partnerek, mind a fogyasztók garanciája érdekében tanúsítjuk termékeinket:

  ICEA - Etikai és Környezeti Tanúsítási Intézet

  AIAB - olasz biogazdálkodási szövetség

  Ezenkívül a következő szabványok betartásával állunk kapcsolatban:

  Állatkísérlet leállítása - LAV - Anti-vivisection League

  VEGAN - A Vegán Társaság Egyesült Királysága

 • Bema
 • Pom Pom

  Pom Pom Prémium Natúr Kozmetikum

  Származási ország: magyarország

  A termékek nem tartalmaznak:

  • bőrirritáló anyagokat
  • pálmaolaj mentes
  • mesterséges illatanyagokat
  • mesterséges színezéket
  • parabént
  • SLS-t
  • kőolajszármazékokat

  Alapanyagaink megbízható forrásból származnak.

  Vegán logóval jelölt termékeink nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket és természetesen állatokon sem tesztelték.

        

  A Pom Pom termékek egy csepp pálmaolajat sem tartalmaznak.

       

  Amennyiben érzékeny a bőröd és baba-barát terméket is keresel egyben, ebben az esetben keresd a terméken ezt a logót.

 • Woobamboo

  Woobamboo - Eco Bambusz Szájápolás

  Tudjuk, hogy termékeink önmagukban nem fogják megmenteni a világot. Mindazonáltal mindannyian emlékeztetnek bennünket arra, hogy egy kis lépést tettünk egy tisztább bolygó felé. Nem vagyunk hatalmasok. Van egy választásunk - és ezek a kis választások nagy változásokhoz vezethetnek.

  Az Eco-Awesome selyemfonal biológiailag lebontható. 

 • Natura Siberica

  Natura Siberica

  Biokozmetikumok – a szibériai növények életerejével

  Minősített termékek
  Termékeink megfelelnek a natúrkozmetikumokra vonatkozó európai minőségi előírásoknak; ezt számos nemzetközileg elismert tanúsítvány igazolja (ICEA, ECOCERT, COSMOS STANDARD, BDIH). A Natura Siberica nem egyszerűen natúrkozmetikum, nem csupán olyan kozmetikum, melynek összetétele gyógynövényeken alapul. Hatása önmagáért beszél.

  Saját biofarm
  2013-ban kezdtük meg az első olyan biofarm létrehozását Oroszországban, mely rendelkezik az EU 834/0 bizonyítvánnyal. A biofarmot ritka szibériai növények termesztésére hoztuk létre, és kialakításában együttműködtünk szibéria őslakosaival, akik jól ismerik saját vidékük növényeinek jellegzetességeit. Az őslakosok segítenek azoknak a vadon termő növényeknek a begyűjtésében is, melyeket a Natura Siberica kozmetikumok készítéséhez használunk.

 • Ősi Magnézium

  Ősi Magnézium

  Az ősi magnézium koncentrátum az ősidei európai Zechstein-tenger fenékről származik, a földkéreg 1600 és 2000 méter mélyéről, védve az utóbbi 250.000.000 évben. Ez a napjainkban ismert legtisztább magnézium lelőhely. Kiváló minőségű, gyógyszerészeti tisztaságú magnézium-klorid, melyet a legújabb biotechnológiai módszerrel bányásznak ki. Az anyag így tiszta marad.

  Az Ősi Magnézium néhány előnye:

  • Helyre állítja a sejtes magnéziumszintet
  • Természetes sejtvédő
  • Elősegíti a védelmet és a hatékony méregtelenítést
  • Enyhíti a fájdalmat és a görcsöket
  • Hangulatjavító és nyugtat stressz esetén
  • Egészséges bőrszövetet képződésben segít
  • Segíti a megfelelő izomműködést
  • Fellendíti az energiaszintet
  • Segíti az immunrendszert
  • Szabályozza a hormonszintet
  • Nyugtatja a túlaktivált idegsejteket
  • Javítja az alvás minőségét
   …és még sok más egyéb
 • Dr. Konopka's

  Dr. Konopka's

  Dr. Konopka, az észt gyógyszerész gyógyszertárat nyitott 1931 -ben Tallin külvárosában.

  Életét annak szenteli, hogy tanulmányozza a gyógynövényeket, melyeket gyógyszertárában árult termékeiben hasznosít.

 • Tiszta Víz

  A víz hatása a szervezetre
  Az egészségtudatos élet egyik pillére, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű vizet fogyasszunk nap mint nap. A sejtek egészséges működéséhez, a jó hidratáltsághoz, a pozitív energiához elengedhetetlen a minőségi víz.

  Termékeink közt megtalálhatóak:

  • zuhanyszűrők
  • hidrogénes készülékek
  • víztisztító készülékek
;