Étrendkiegészítő

Étrendkiegészítő

Használj Te is természetes étrendkiegészítőket. Immunrendszeredet szeretnéd erősíteni, esetleg hajápolás vagy a tökéletes alak elérése céljából van rá szükséged? Az Organic Beauty összeválogatta számodra a legkiválóbb étrendkiegészítőket.

Étrendkiegészítő 

 • Étrendkiegészítők
 • YL+ olajak
 • Wise Tree étrend - kiegészítők

  Az étrend-kiegészítők piaca napjainkban meglehetősen komplex, és különböző tudományterületek által együttesen megtámogatott rendszer. Az étrend-kiegészítők kínálata ráadásul folyamatosan bővül, ami megnehezítheti a megfelelő termékek kiválasztását.

  Szerintünk érdemes boncolgatni a hitelesség kérdését. Nézd meg mindig kik állnak a háttérben, nekik milyen hozzáértő ismereteik, tanulmányaik lehetnek.

  Az étrend-kiegészítők hatékonyságát azok a biológiailag aktív összetevők határozzák meg, amelyek a különböző gyógynövényekben, gyümölcsökben, zöldségekben találhatóak.

  A WTN étrendkiegészítők gondosan válogatott, prémium minőségű alapanyagokból készülnek. A legtöbb esetben egy adott hatóanyag fel van az adott kivonatban dúsítva (szakmai nyelven: „standardizált”), ami a termék hatékonyságát jelentősen növeli.

  Tovább fokozza a WTN étrendkiegészítők hatásfokát, hogy összetevői egymás hatásmechanizmusait kiegészítve és felerősítve (szinergia) működnek.

  A könnyű tájékozódás érdekében a WTN étrend-kiegészítők egyedi oldalain részletesen olvashatsz a hatásokról és a felhasznált öszetevőkről. Minden átlátható. A felhasznált szakirodalom (főleg „peer reviewed” cikkek) egy részét is közöltük, hogy ellenőrizni tudj bennünket.

;